1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYAKBASTIĞI ANDA TUTUKLANDI
AYAKBASTIĞI ANDA TUTUKLANDI

AYAKBASTIĞI ANDA TUTUKLANDI

aranıyor bulunamıyordu

A+A-

İskele’ ye bağlı Yedikonuk köyünde evinin bahçesinde, ocak 2011 ile 29 Eylül 2011 tarihleri arasında 15 kök hintkeneviri bitkisi yetiştirdiği gerekçesi ile 2 yıldan bu yana aranmakta olan Ali Akıllıoğlu,  Ercan Havalimanından 8 Ocak Çarşamba günü ülkeye giriş yaptığı esnada tespit edilip tutuklandı.

cezaevine gönderildi.

Aranıyordu ama bulunamıyordu

Mahkemeye olguları aktaran Narkotik Şube’ de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlının Yedikonuk’ taki evinin bahçesinde 2011 ocak ayından 29 Eylül 2011 tarihleri arasında  15 kök hintkeneviri bitkisi yetiştirdiği ve tasarrufunda 6 gr hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesi ile aranmakta olduğunu ve ülkeye giriş yapmak üzere bulunduğu Ercan Havalimanında 8 Ocak Çarşamba günü tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

“Teminat şartlarını yerine getiremez”

Zanlının K.K.T.C vatandaşı olduğunu belirten Kavaz, uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler, zanlı avukatının teminat şartlarını sağlayamayacağı gerekçesini kendisine söyleyerek, bu safhada zanlının cezaevine gönderilmesini talep edeceklerini aktardığını söyleyerek, zanlı avukatı ile müşterek olarak zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ ne gönderilmesini talep etti.

Davalarını içeride bekleyecek

Zanlı avukatının da bu müşterek talebe itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlı Ali Akıllıoğlu’ nun davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.