1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYLUGA GÖLETİ'NDE TEMİZLİK!
AYLUGA GÖLETİ'NDE TEMİZLİK!

AYLUGA GÖLETİ'NDE TEMİZLİK!

Ayluga Göleti’nde temizlik

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gazimağusa Belediyesi, Gazimağusa Kaymakamlığı,Çevre Koruma Dairesi ve Mağusa Kadın Merkezi işbirliğinde bu sabah ‘Ayluga Göleti Temizlik’ etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, AylugaGöleti konusundaDAÜ ile 2 yıldır bir proje üzerinde çalışma yürüttüklerini belirterek vatandaşların da çevreyi kirletmeme bilincine ulaşmalarını istedi.

Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal da Kaymakamlığın 15 Eylül de Mağusa-Aslanköy arasında bir temizlik kampanyası düzenlediğini; önümüzdeki haftalarda yeni bir temizlik kampanyasını da gerçekleştireceklerini söyledi.

Etkinlikte bir açıklama yapan Çevre Koruma Dairesi MağusaŞubesi Amiri Çağan Coşkuner ise insanlara çevreyi kirletmemelerinin alıştırılmasının önemine vurgu yaptı.

Mağusa Kadın Merkezi Derneği Başkanı Sıdıka Özdoğan da AylugaGöleti’ne moloz dökenlerin cezalandırılması ve bölgenin ışıklandırılmasının gerekliliği üzerinde durdu.

Bölgenin önemine işaret eden DAÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr Naciye Doratlıise, belediye-kaymakamlık-Makamer-Çevre Koruma Dairesi ve DAÜ işbirliğinde Ayluga Doğal Yaşam Parkı Projesi hazırladıklarını hatırlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.