1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU
AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU

AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU

“Neden, çarptıktan sonra 50 metre gittiniz” sorusuna; Ben birisine çarptığımı fark etmedim...

A+A-

 

AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU

Güzelyurt’ta salon aracın çarptığı bisikletli Ali Şimşek yere düştü ve kafatasından yaralandı. Talihsiz adam Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güzelyurt’ta dün meydana gelen trafik kazasında bir aracın çarptığı bisikletli az kalsın canından oluyordu. Dün öğlen 13:00 raddelerinde meydana gelen trafik kazası, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda Akçay istikametinden gelip, Güzelyurt istikametine giden Ali Şimşek (50) ismindeki bisiklet sürücüsüne, Girne istikametinden gelen ve dikkatsiz bir şekilde anayola çıkış yapan Zülküf Aydın yönetimindeki KV 923 plakalı salon aracın çarpmasıyla meydana geldi. Ambulans gelene kadar yerde kanlar içinde ve hareketsiz yatan Ali Şimşek olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede müşahede altına alınan Ali Şimşek’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar Ali Şimşek’in çiftçilikle uğraştığını ve her gün bu yolu geçtiğini, Şimşek’e çarpan aracın dikkatsiz bir şekilde yola çıktığını söylediler.

Bisikletliye çarptığını fark etmemiş!

Ali Şimşek’e aracıyla çarparak yaralanmasına neden olan Zülküf Aydın, çarptıktan sonra 50 metre giderek arabasını durdurdu. “Neden, çarptıktan sonra 50 metre gittiniz” sorusuna ise Zülküf Aydın, “Ben birisine çarptığımı fark etmedim, arkada bir ses duyunca aracı durdurdum ve geriye baktığımda yerde yatan adamı gördüm” dedi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.