1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BABA, OĞUL BAKIN NE ÇALDILAR
BABA, OĞUL BAKIN NE ÇALDILAR

BABA, OĞUL BAKIN NE ÇALDILAR

Topaloğulları dün mahkeme huzuruna çıkarıldı;

A+A-

Belediyenin tabelasını çaldılar

Kermiya bölgesinde Gönyeli Belediyesi’ne ait demir tabelayı çaldığı iddia edilen baba Kasım Topaloğulları ve oğulları Ahmet ve Gökhan tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı huzurunda dün görüşülen davada, Ahmet Topaloğulları, Gökhan Topaloğulları ve Kasım Topaloğulları’nın, “Sirkat” ve “Sahtekârlıkla para temini” suçlarından methaldar oldukları belirtildi. 12 Haziran’da Kermiya bölgesinde bulunan yarım inşaat önündeki Gönyeli Belediyesi’ne ait 300 TL değerindeki demir tabelanın çalındığı şikâyeti aldıklarını ve soruşturma başlattıkları belirtildi.

Bölgede bulunan kamera kayıtlarının izlenmesiyle araç sahibine ulaşıldığı, araç sahibi olan zanlılar Kasım Topaloğulları, Gökhan Topaloğulları’nın önceki gün, zanlı Ahmet Topaloğulları’nın ise dün tutuklandığı belirtildi.

Olayla ilgili zanlı Ahmet Topaloğulları’nın gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiği, diğer zanlıların ise ifade vermediğini ve suçlarını da kabul etmediklerini mahkemeye anlattı. İki gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep edildi.

Zanlıların avukatı, verilen tutukluluk süresine itiraz etti.

Savunma avukatının da beyanını değerlendiren Yargıç Pınar Beyoğlu, tüm zanlıların bir gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.