1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'BABAMIN OĞLU OLSA BAĞIŞLAMAM!'
'BABAMIN OĞLU OLSA BAĞIŞLAMAM!'

'BABAMIN OĞLU OLSA BAĞIŞLAMAM!'

'Ne varsa ortaya çıkacak!'

A+A-

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, estetik ameliyatı sırada hayatını kaybeden Anıl Aktunçlar’dan alınan biyopsi örneklerinin dün sabah İstanbul’a gönderildiğini belirterek, olayın sonuçlarının en ince ayrıntısına kadar kamuoyuyla paylaşılacağını vurguladı.

Deniz ABİDİN

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, ameliyat sırasında yaşanan ölümlerin hasta veya doktordan kaynaklı olabildiğini belirterek, ülkedeki özel hastanelerin ameliyathanelerinin hepsinin standartların üzerinde olduğunu kaydetti.

Sucuoğlu, Anıl Aktunçlar’ın ölüm nedeninin şeffaf bir şekilde araştırılacağını ve gerekli açıklamaların adım adım yapılacağını söyleyerek, “Ne varsa ortaya çıkacak. Benim kimseyi bağışlamam söz konusu olamaz. Babamın oğlu dahi olsa gözünün yaşına bakmam. Varsa bir doktor hatası ortaya çıkacak ve yargı gereken cezayı verecek. Bu konuda en ufak bir tereddütüm dahi yoktur, prensiplerime de aykırıdır. Takibini açık bir şekilde yapacağız” diye konuştu.

Sucuoğlu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Süleyman Köroğlu ile ilgili ise her şeyin açık olduğunu, daha önce yaşanan vaka ile ilgili gelen raporların ve yargının aldığı kararın ortada olduğunu belirtti. Sucuoğlu, Dr. Köroğlu ‘na yönelik verilen raporda  9 profesörün imzası olduğunu belirterek,  “Yargı  da tartışılacaksa bunun sonu yok. Yargıya ya güveneceğiz ya da güvenmeyeceğiz” dedi.

babamin-oglu-olsa-bagislamam.jpg

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.