1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAFRA'DA YANGIN
BAFRA'DA YANGIN

BAFRA'DA YANGIN

Ev büyük zarar gördü.

A+A-

Bafra köyünde bir evde çıkan yangında oturma odası kulanılmaz hale geldi.

Bafra köyünde Namık Kemal Sokak'ta Mehmet Mustafa Yılmaz'ın evinde saat 15.50'de oturma odasında bulunan elektrik panosundan yangın çıktı.

Yangın çıktığı sırada ev sahipleri dışarda bahçede uğraşıyorlardı.Oturma odası içerisinde bulunan elektrik panosu,iki adet tekli koltuk ,6 metre uzunluğundaki elektrik kablosu,oda içerisinde bulunan bir halı ,3 yorgan,bir yatak şiltesi ve muhtelif güyüm eşyaları yandı.

Yangın nedeniyle odanın tavanı ve duvarları ısıdan ve dumandan zarar gördü.Olayı haber alan Yeşilköy'de bulunan İskele İtfaie Şubesi,kısa sürede olay yerinde geldi.

Ancak itfaiye gelene kadar ev sahipleri de kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti.

Olayı haber alan Memetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sarıçizmeli ,belediye olarak tüm imkanları sağlayarakk her türlü yardımı yaparak,yarından itibaren ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yılmaz ailesi ,çıkan yangın nedeniyle çok üzgündü.Herhangi bir işte çalışmayan gazi maaşıyla geçinmeye çalışan Mehmet Mustada Yılmaz,Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli'ye ve itfaiye personeline yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.