1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAHADIR DÜNDAR’A 3 GÜN TUTUKLULUK
BAHADIR DÜNDAR’A 3 GÜN TUTUKLULUK

BAHADIR DÜNDAR’A 3 GÜN TUTUKLULUK

Girne-Bahçeli yolunda 2 ölüm; 2’si ağır 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası yargıya taşındı

A+A-

Girne-Bahçeli yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 ölüm; 2’si ağır 5 kişiyi yaralanmasıyla ilgili ilk duruşma yapıldı. Girne Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı başsavcılık adına Savcı Egemen Metay mahkemede hazır bulunurken, savunma avukatı ve zanlı Bahadır Dündar yer almadı.  Davanın tek zanlısı olan Bahadır Dündar, kaza sırasında yaralandığı ve hastanede yattığı gerekçesi ile mahkemeye katılamadı.

Dikkatsizlik ve hız
Savcı, meseleyle ilgili olarak tahkikat memuru Recep Arabulucu’yu mahkemeye tanık olarak dinletti. Arabulucu, mahkemede yeminli şahadet vererek, soruşturma ile ilgili mahkemeye bilgi verdi.
Kaza’nın tahkikat memuru Recep Arabulucu, olayın dikkatsiz sürüş ve hız sebebi ile ölüme sebebiyet vermek suçlarından dolayı meydana geldiğini belirtti. Tahkikat soruşturmasının yeni başladığını dile getiren Arabulucu, alınması gereken ifadeler doğrultusunda, zanlı Bahadır Dündar’ın üç gün tutukluluğunu talep etti.

3 gün tutukluluk
Tahkikat memuru Recep Arabulucu’nun üç gün tutukluluk talebini onaylayan Yargıç Şerife Katip Kır, zanlının hastanede bulunduğu sürelerinde bu tutukluluk süresi içerisinde kabul edilebileceğine vurgu yaptı.

Kaza nasıl olmuştu?
Saat 11.00 sıralarında, Bahçeli kavşağı mevkiinde gerçekleşen kazada,  Girne’den Bahçeli istikametine seyretmekte olan Bahadır Dündar (E-29 ) yönetimindeki BK 010 plakalı salon araç, dikkatsizlik ve ihmalkarlık sonucu yolun sağına geçerek karşı istikametten gelmekte olan İdris Ateş (E-48)  yönetimindeki CE 313 plakalı salon araca çarpmıştı. Kaza sonucu CE 313 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Elif Ateş (K-72) ve Yusuf Ateş (E-13), yaşamını yitirmiş; CE 313 plakalı araç sürücüsü İdris Ateş, araçta yolcu olarak bulunan Hatice Ateş (K-43) ise ağır şekilde yaralanmıştı. Hatice Ateş (K-25) ve Fatma Kabaca’nın (K-70) kalçası kırılırken; BK 010 plakalı araç sürücüsü Bahadır Dündar hafif yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.