1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKIRCI, İİT KONFERANSI KONUKLARINA YEMEK VERDİ
BAKIRCI, İİT KONFERANSI KONUKLARINA YEMEK VERDİ

BAKIRCI, İİT KONFERANSI KONUKLARINA YEMEK VERDİ

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”na katılan konuklar onuruna yemek verdi.

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Dışişleri  Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen  “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”na katılan konuklar onuruna yemek verdi.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre dün akşam Acapulco Otel’de yer alan yemekte, davetlilerle tanışarak sohbet eden Bakırcı, su alanında ülkede  düşünülen projeleri anlattı.

İİT’na üye ülkelerle işbirliği imkanlarının her geçen gün gelişmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Bakırcı, KKTC’de düzenlenen organizasyonların  üye ülkelere kendilerini anlatma açısından önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Müslüman Kıbrıs Türk halkının İİT kapsamında bugüne kadar ülkede önemli organizasyonlar gerçekleştirdiğine dikkat çeken Bakırcı, “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”nın da  bu kapsamda önemli bir konferans olduğunu belirtti.

Bakırcı, Kıbrıs Türk halkının barışsever bir halk olduğunu, dünyadaki haklı yerini alabilme adına mücadele verdiğini anımsatarak, bu mücadelede İİT’na üye ülkelerin yardım ve desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Bakan Bakırcı, organizasyonun başarılı geçmesi nedeniyle  Dışişleri Bakanlığı’na da teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.