1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BALDÖKEN BULGARKONDU OLDU !
BALDÖKEN BULGARKONDU OLDU !

BALDÖKEN BULGARKONDU OLDU !

Girne Baldöken Parkı içinde sabahladılar

A+A-

Çalışmak için Güney Kıbrıs’a gelen Bulgar vatandaşı çoluk çocuk 25 kişi Güney’in acı durumunu görünce geri dönmeye karar verdi ve otel parası vermemek için Girne Baldöken Parkı içinde sabahladı

Girne Baldöken Parkı dün akşam toplam 25 Bulgar vatandaşına ev sahipliği yaptı. Dört araba ile Güney Kıbrıs Rum kesiminden geldiklerini söyleyen Bulgar vatandaşları Türkiye’ye geçmek için gemi bulamadıklarını, otel parası vermemek için de Girne Baldöken Parkı’nda gecelemek istediklerini söyledi. İçlerinde küçük çocukların da bulunduğu toplamda 25 kişi olan Bulgar vatandaşları neden burada bulunduklarına dair bir soruya da şöyle cevap verdiler:

EKONOMİSİ BULGARİSTAN’DAN DA KÖTÜ
“Biz bir ay önce yine bu yoldan gelerek Güney Kıbrıs’a geçtik. Biz Avrupa vatandaşlarıyız ve Güney Kıbrıs’ta Avrupa’ya üye olduğu için orada çalışma olanağını araştırmak istedik. Ancak Güney Kıbrıs’ın durumunun Bulgaristan’dan da kötü olduğunu görünce ancak bir ay kalabildik ve geri dönmeye karar verdik.

“KALICI DEĞİLİZ”
Bugün (dün) sınırdan geçerek Girne’ye geldik ancak geminin olmadığını öğrenince konaklama problemi çıktı. Kalabalık olduğumuzdan ve otel ücretlerini çok pahalı bulduğumuzdan bu parkta sabahlamaya karar verdik. Bizim kimseye bir rahatsızlığımız olamaz sadece sabahlayıp ilk gemiyle Türkiye’ye geçip oradan da ülkemiz Bulgaristan’a gideceğiz.”

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.