1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BANA OĞLUMU VERİN”
“BANA OĞLUMU VERİN”

“BANA OĞLUMU VERİN”

kendisine 31 bin TL ceza kesildi.. cezayı ödeyemedi.. Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.. intihara teşebbüs etti. .. annesi bana cenazesini verecekler diye isyan etti...

A+A-

Annesi Meryem Doğan isyan etti: “Burada kalmaya devam ederse oğlumun cenazesini bana verecekler.”

Radar cezaları nedeniyle 8 aydır hapiste bulunan ve 3 yıl daha ceza evinde kalacak olan Kazım Doğan, ruhsal bunalıma girerek Merkezi Cezaevi’nde intihara teşebbüs etti. O günden bu yana Doğan ailesinin gözüne uyku girmiyor. KKTC’nin çeşitli bölgelerinde hız sınırını aştığı tespit edilen ve kendisine 31 bin TL ceza kesilen, ancak bu cezayı ödeyemeyince Merkezi Cezaevi’ne gönderilen Kazım Doğan’ın ailesi bu duruma isyan ediyor.


“İntihara teşebbüs ettiği gün beni cezaevine çağırdılar”
Kazım Doğan’ın kederli annesi Meryem Doğan, konuştu. Doğan, 8 aydır Merkezi Cezaevi’nde hapis yatan oğlunun intihara teşebbüs etmesinin ardından oldukça endişeli olduğunu dile getirerek, oğlunun intihara teşebbüs ettiği o günü şöyle anlattı:

“Pazar günü bize telefon açarak, Merkezi Cezaevi’nden aradıklarını ve oğlum Kazım Doğan’ın kendine zarar verdiğini bildirdiler. Kazım’ın ruhsal durumunun iyi olmadığını ve kendisiyle görüşmem gerektiğini söyleyip beni cezaevine çağırdılar. Cezaevine geldiğimde çocuğumun halini hiç beğenmedim.” 

“Kendine zarar verecek, korkuyorum”
Acılı anne, oğlu Kazım’ın son 10 yıldır panik atak rahatsızlığı olduğunu ve bu rahatsızlığın cezaevine girmeden önce arttığını belirtti. Oğlunun intihara teşebbüs etmesine hem şaşıran hem de anlam veremeyen kederli anne, “Nasıl yaptıysa jilet bularak kendini kesmeye başlamış ve zamanında müdahale ederek kontrol altına almışlar. Ben oğlumun bir an önce cezaevinden çıkmasını istiyorum. Burada kalmaya devam ederse oğlumun cenazesini bana verecekler, çünkü kendine zarar vermeye devam edecek. Bana oğlumu versinler” dedi. 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.