1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKANIN PARALARINI KURTARAN GÖREVLİNİN ÖDÜLÜ!
BANKANIN PARALARINI KURTARAN GÖREVLİNİN ÖDÜLÜ!

BANKANIN PARALARINI KURTARAN GÖREVLİNİN ÖDÜLÜ!

Lefkoşa'da Ziraat Bankasında gerçekleştirilen soygun girişiminde soygunculara direnerek, kentlisine zimmet edilen 1 milyon 20 bin TL ile 10 bin sterlin nakit parayı

A+A-

 

Lefkoşa'da Ziraat Bankasında gerçekleştirilen  soygun girişiminde soygunculara direnerek, kentlisine zimmet edilen 1 milyon 20 bin TL ile 10 bin sterlin nakit parayı koruma başarısını gösteren güvenlik görevlisi Haşan Dağkuş,firması tarafından ödüllendirildi.

Beşler Özel Güvenlik Şirketi'nde çalışan Hasan Dağkuş. firma direktörü olan Eren Çalıkuşu tarafından bir maaş ikramiye ve plaket ile ödüllendirildi.

Hasan Dağkuş, olay sırasında aldığı ahlak ve görev bilinci ile hareket ettiğini söyledi. Görevini başarı ile yerine getirebildiği için onurlubir olay olarak hafızasına kazınacağını ifade eden Hasan Dağkuş. böylesi bir olayın bir daha yaşanmamasını diledi.

Çalıkuşu ise, son zamanlarda soygun olaylarının ve girişimlerinin arttığını ancak caydırıcı önlemlerin hala daha alınmadığını belirtti.

Eren Çalıkuşu, tasarı halinde bekleyen “Özel Güvenlik Yasası”nm ivedilikle gözden geçirilip yasallaştırılmasıgerektiğine vurgu yaparken, birilerinin başının yanmasınınardından adım atılmasının

hiçbir işe yaramayacağı görüşünde olduğunu dile getirdi.

Personelinin mücadeleci ve cesur davranışının hem Ziraat Bankası’nın hem de kendilerini gururlandırdığını anlatan Çalıkuşu, personelinin bu davranışının bir namus ve cesaret göstergesi olduğunu kaydetti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.