1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BARUT KENDİNİ YAKTI
BARUT KENDİNİ YAKTI

BARUT KENDİNİ YAKTI

İş makinesi operatörü olan 22 yaşındaki zanlının kullandığı aracın

A+A-

Gazimağusa’da 15 bin TL değerindeki eski eserleri kanunsuz olarak tasarruf eden Mustafa Barut tutuklandı. Gazimağusa’da 12 mart Çarşamba günü aracında yapılan aramada arkaik döneme ait 4 adet 15 bin TL değerinde eski eser bulunan Mustafa Barut dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Cemil Awwad, 12 Mart Çarşamba günü Gazimağusa’ da zanlı Mustafa Barut’a ait DS 419 plakalı araçta yapılan aramada, araç içerisinde Arkaik döneme ait 15 bin TL değerinde 4adet eski eser bulunduğunu ve konu eserlerin emare olarak alındığını söyledi.

 

Suçunu kabul etti

Zanlının suçunu kabul ettiğini söyleyen Awwad, zanlının K.K.T.C vatandaşı olduğunu ve iş makinesi operatörü olduğunu söyleyerek uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlının avukatı zanlı Mustafa Barut’un 22 yaşında olduğunu ve  başka bir meseleden dolayı teminat şartları ile serbest durumda olduğunu söyleyerek mahkemeden zanlıyı makul bir teminata bağlamasını talep etti.

Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatının beyanını değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ve K.K.T.C vatandaşı muteber 2 kişinin kefil olması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.