1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞAK TEKEREK KARAOĞLANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
BAŞAK TEKEREK KARAOĞLANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BAŞAK TEKEREK KARAOĞLANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

emokrat Parti Ulusal Güçler Girne Belediye Başkan adayı Başak Tekerek ve ekibi;

A+A-

BAŞAK TEKEREK KARAOĞLANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler Girne Belediye Başkan adayı Başak Tekerek ve ekibi Karaoğlanoğlu’nu ziyaret ederek, örgüt binasında toplantı düzenledi.

DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Başak Tekerek'e ziyaretinde bölge milletvekilleri Ergün Serdaroğlu ve Özdemir Berova ile Parti MYK üyeleri yanında Girne İlçe yönetimi de eşlik etti.

Ziyarette bölge halkına seslenen Başak Tekerek, Girne'nin hizmetten yoksun bırakılan bölgelerinin başında Karaoğlanoğlu geldiğini savunarak, 1974 öncesi çekilen zorluklar ve sonrasında büyük fedakarlıklarla Limasol'dan göç eden bölge halkının, Girne’nin, Girneliler’in kötü yönetimi hak etmediğini ifade etti.

Girne Belediyesi’nin yıllardır aynı kişi ve gruplar tarafından yönetildiğine dikkat çeken Tekerek, ihmali olan, herhangi bir dolandırıcılığa adı karışan, belediyenin parasını usulsüz harcayan ve yanlış kararların altında imzası bulunan herkesten hesap sorulacağının sözünü verdi.

Girne ve tüm yöresinde yıldızı hak edenin belediye değil belediyeye sabırla tahammül gösteren Girne halkı olduğunu söyleyen Tekerek, onurlu geçmişe sahip çıkmak ve yaşatmak için "Hepimiz Girneyiz" diyerek yola çıktıklarını ifade etti.

Zor günler ve uzun göç zamanlarından sonra Girne'ye tutunan, Girne’yi kendine yuva yapan herkesin adayı olduğunu da ifade eden Tekerek, onurlu geçmişe sahip çıkmak ve yaşatmak için sağduyu kazansın çağrısını yineledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.