1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN SANDVİÇCİDE SORUN DİNLEDİ
BAŞBAKAN SANDVİÇCİDE SORUN DİNLEDİ

BAŞBAKAN SANDVİÇCİDE SORUN DİNLEDİ

Başbakan olmadan önceki alışkanlıklarından vazgeçmiyor... Dünyada pek görülmeyen, ancak Kıbrıs kültürüne uygun bir davranış ile;

A+A-

Lefkoşa’da bulunan parti merkezine giderken, Sarayönü’nde makam aracından inip bir sandviççide oturdu. Başbakan sandviç yerken oradaki yurttaşların sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Başbakan olmadan önceki alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Başbakan olmadan önce sokakta gördüğümüz Özkan Yorgancıoğlu, Başbakanken de sokakta... Normal bir vatandaş gibi sokakta yürüyerek işlerini yapan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis’in yoğun gündeminden çıkarak Parti Merkez binasına toplantı yapmak için gittiği sırada mahkemeler önündeki sandviççisinde aracından indi. Aracını parti binasına gönderen Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, korumaları eşliğinde vatandaşlarla sohbet ederek sandviç yedi. 

“Ben bu alışkanlığımdan vazgeçmem”
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu sokakta normal vatandaşlar gibi olmayı şu sözlerle yorumladı:
“Meclis vardı anca toparlandım. Partide de toplantım var.
 
Benim geçmişte de insanlarla rahat bir ilişkim vardı. Yaşlılarla, gençlerle, öğrencilerle kahvede oturup insanlarla konuşup sohbet ederdim.
 
Bu alışkanlığım devam ediyor. Bu alışkanlığın güzel bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. İnsanlarla iç içe olmak farklı düşünseler, eleştirseler bile, sohbet etmek onların dertlerini dinlemek veya bir başkasıyla sandviç yemek olağandır diye düşünüyorum. Bu olağanlığı devam ettirmek gibi alışkanlığım da var. Bugüne kadar sokakta oturup vatandaşla sohbet etmekten bir sıkıntı yaşamadım. Bugünden sonrada yaşayacağımı düşünmüyorum. O yüzden böyle sohbetlere devam edeceğim.” 
 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.