1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BASININ DESTEĞİYLE BU DURUMDAYIZ”
“BASININ DESTEĞİYLE BU DURUMDAYIZ”

“BASININ DESTEĞİYLE BU DURUMDAYIZ”

Sivil Savunma Teşkilatı’nın ülke için çok önemli olduğu

A+A-

 

Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, görev süresini tamamlamak üzere olan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TAK Müdürü Saygılı, Sivil Savunma Teşkilatı’nın ülke için çok önemli olduğunu belirterek, “Teşkilat en kötü zamanlarda, en olmadık olaylarda hep yanımızdadır” dedi.

Sivil Savunma Teşkilatı’nın TAK Ajansı’nın da hep yanında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Saygılı, “Kurum çalışanlarına, bizlere de çok büyük destek verdiniz. Eminim gideceğiniz yerlerde de insanlara destek vereceksiniz. Biz size hem teşekkür etmek, hem de yolunuz açık olsun demek istedik. Bundan sonra bulunacağınız görevlerde sizlere başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

ALAKUŞ: “BASININ DESTEĞİYLE BU DURUMDAYIZ”

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ise, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın halk arasında önemli bir yerde olmasında basının önemine dikkat çekerek, “Sizin kurumunuz başta olmak üzere basının desteğiyle bu durumdayız. Şeref verdiniz” dedi.

Ziyaret sırasında TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’ya, TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ersoy ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Saygılı ayrıca, Alakuş’a el işi bir tablo hediye etti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.