1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKANLIĞA RESMEN ADAY!
BAŞKANLIĞA RESMEN ADAY!

BAŞKANLIĞA RESMEN ADAY!

BAŞKANLIĞA RESMEN ADAY!

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, UBP 20’nci Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için resmi adaylık başvurusunu bugün yaptı.

Tatar, basın bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada, 31 Ekim’deki kurultayda, “Kıbrıs Türk halkını ekonomik alanda yüksek kalkınma hızına ulaştırmak, Kıbrıs konusundaki tarihi görevi eksiksiz yerine getirmek, halkın özgürlük, egemenlik ve güvenlikle ilgili haklarını yılmadan savunmak” için aday olduğunu belirtti.

Tatar, ayrıca UBP’de şu anda sürdüğünü savunduğu “ben yaparım olur” dönemini sona erdirerek demokrasi ve takım ruhunu hakim kılmak üzere genel başkanlığa adaylığını resmileştirdiğini kaydetti.

“Bundan sonrası için takdir ülkesini, partisini seven yapılanları onaylamayan, daha güzel, daha gelişmiş bir KKTC isteyen tabanımıza, üyelerimize kalmıştır” diyen Ersin Tatar, bundan sonra halkla iç içe, gönül gönüle ve kapısının da herkese açık olacağını belirtti.

Ersin Tatar, genel başkanlık dışında diğer organlar için de seçim yapılacağına işaret ederek, tüm adaylara başarı diledi.

Açıklamasında “Umarım, hâlâ demokrasi dışı tutumunu sürdüren Sayın Genel Başkan bir an önce doğru yola gelir ve 20’nci Olağan Kurultayımızı sorunsuz bir şekilde, kardeşçe, dostça tamamlarız” ifadelerine yer veren Tatar,  bu noktada Parti Meclisi ile Genel Yönetim Kurulu’na büyük görevler düştüğünü belirtti. Tatar, bir an önce, yapılan eleştiriler dikkate alınarak, parti ve ülke menfaatleri ön planda tutularak adayların tümünün altına imza atabileceği bir üye listesi ortaya konularak tüm adaylara verilmesi ve seçim günüyle ilgili programın kesinleştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.