1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Baykuşun yuvasına yuva yapan güvercin, bedelini ağır ödedi
Baykuşun yuvasına yuva yapan güvercin, bedelini ağır ödedi

Baykuşun yuvasına yuva yapan güvercin, bedelini ağır ödedi

Baykuşun yuvasına yuva yapan güvercin, bedelini ağır ödedi

A+A-

Günlük hayatta yuvalarıyla sık sık karşılaşılan güvercinlerle ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenleri üzdü. Yanlışlıkla baykuş yuvasının içine yuva yapan güvercin, baykuşun feci saldırısına uğradı.

İnsanlara olan yakınlıkları nedeniyle insanoğlunun en çok sevdiği hayvanların başında güvercinler geliyor. Özellikle evlerin penceresine ya da kapı üstlerine yuva yapan güvercinler, insanların sevgi odağı haline geliyor. Ancak bu sefer yanlış yere yuva yapan güvercin, doğanın en yırtıcı hayvanlarından biri olarak görülen baykuşla karşı karşıya kaldı. 

BAYKUŞUN YUVA YAPTIĞI YERE YUVALANDI

Söz konusu görüntüde baykuşun hırçın, güvercinin korkak tavırları yer alıyor. Bunun nedeni ise baykuşun yavrularının yuvada olması. Güvercinin henüz yuvalamamış olması nedeniyle korkak tavırlar sergilediği görülüyor. Baykuş ise yavrularını koruma iç güdüsüyle daha cesur davranıyor. 

GÜVERCİNE ART ARDA DARBELER İNDİRDİ

Yavrularının tehlikede olduğunu düşünen baykuş, yuvasına giren rakibine acımıyor. Baykuşun güvercine yönelik art arda saldırıları da görüntülere yansıdı. Güvercinin saldırılar karşısındaki çaresizliği ise yürek burktu.

ekran-resmi-2021-12-18-14-44-48.png

Haberler.com /  Barış Yahya Çinçin

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.