1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BAYRAM SEVGİYE BARIŞA VE BİRLİĞE ÇAĞRIDIR”
“BAYRAM SEVGİYE BARIŞA VE BİRLİĞE ÇAĞRIDIR”

“BAYRAM SEVGİYE BARIŞA VE BİRLİĞE ÇAĞRIDIR”

“BAYRAM SEVGİYE BARIŞA VE BİRLİĞE ÇAĞRIDIR”

A+A-

AYDINLIK YARINLAR HAREKETİ: “BAYRAM SEVGİYE BARIŞA VE BİRLİĞE ÇAĞRIDIR”

Aydınlık Yarınlar Hareketi (AYH) bayramların, inançlar ve değerlerin yansıması olduğu kadar, kültürel yapının da zenginleştiği özel, değerli ve anlamlı günler olduğunu kaydederek, bayramın sevgiye, barışa ve birliğe çağrı olduğunu bildirdi.

AYH’den yayınlanan Ramazan Bayramı mesajında, insani yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı bu özel günlerdeki duyguların bir ömre yayılması dileğinde bulunuldu.

Mesajda “Kıbrıs meselesinden kaynaklanan belirsizlik ortamında en çok ihtiyacımız olan birlik ve bütünlüktür. Birlikteliğimiz en büyük gücümüz, sorunlarımızın aşılmasında sahip olduğumuz öz kaynağımızdır. Bu toprakların sahibi olan, bugününde ve yarınında bu topraklarda yaşayacak olan Kıbrıs Türk halkı olarak her türlü olumsuzlukla mücadele etmek ve yarınların bugünlerden daha iyi olması için çaba göstermek ve etken olmak durumundayız” denildi.

Bayramın, dargınlıkların ve kırgınlıların bir kenara bırakılarak gerek ailesel, gerekse toplumsal yaşamda güzel başlangıçlara vesile olması dileklerinin de yer aldığı mesajda “AYH olarak tüm halkımızın Bayramını en kalbi duygularımızla tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.