1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ
BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ

BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ

Bayramı şeker tadında geçiremedi..

A+A-

17 bin TL’yi zimmetine geçirdi!

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kurt Turizm isimli işyeri çalışanı Raziyaİlyasova’nın işyerine ait toplam 17 bin 350 TL’yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Dün teminat duruşması için yeniden yargı huzuruna çıkarılan zanlı teminat şartlarına bağlanarak serbest bırakıldı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da çalıştığı işyerine ait toplam 17 bin 350 TL’yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla geçtiğimiz günlerde polis tarafından tutuklanan Raziyaİlyasova dün teminat duruşması için yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis çavuşu Tural Güneralp, zanlı Raziyaİlyasova’nın 2013 Eylül ayı içinde Lefkoşa’da meydana gelen “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Polis çavuşu Güneralp, Zanlının söz konusu tarihler arasında çalışmakta olduğu Kurt Turizm isimli işyerinde müşterilerden toplamış olduğu toplam 17 bin 350 TL’yi şirket sahibine teslim etmeyerek zimmetine geçirerek sirkat ettiğini kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının henüz tamamlanmadığını ancak, zanlının soruşturmanın bu safhasından sonra olumsuz etki yaratamayacağına dikkat çeken Güneralp, zanlının Türkmenistan uyruklu olduğuna ve davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazının olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Emine Dizdarlı, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek İspat-I Vücut yapması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.