1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEL FITIĞIM VAR, BİDON AĞIRDIR ÇÖPLERİ TOPLAMAM !..
BEL FITIĞIM VAR, BİDON AĞIRDIR ÇÖPLERİ TOPLAMAM !..

BEL FITIĞIM VAR, BİDON AĞIRDIR ÇÖPLERİ TOPLAMAM !..

NEREYE İSTERSEN GİT

A+A-

KKTC’ye bağlı birçok kamu kuruluşunda bazı çalışanların keyfi uygulamaları vatandaşın tepkisine neden oluyor.

Maddi açıdan sıkıntıya giren birçok belediyenin dışında maddi sıkıntı içerisinde olmayan belediyelerde çalışan bazı görevlilerin vatandaşa yönelik hareketlerine belediye başkanlarının dur demesi bekleniyor.

Serhat Köy’ün çöplerini toplayan Güzelyurt Belediyesine ait  çöp toplayıcıları birçok mazaret ileri sürerek çöpleri almaması vatandaşın tepki göstertmesine neden oldu.

MAZARET ÇOK

Serhatköy sakinlerinden Sinem Kızılkaya AS TV’de yayınlanan Akşam Üzeri programında yaptığı açıklamada, bizim köyümüz Serhatköy, Güzelyurt Belediyesine bağldır. Pazartesi ve Perşembe günleri Güzelyurt Belediyesine ait çöp arabası köyümüze gelerek çöplerimizi topluyor. Ancak çöp arabasında çalışan kişiler çeşitli mazaretler ileri sürerek çöplerimizi almıyorlar dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANININ BEL FITIĞI VAR DİYE ÇÖPLERİ TOPLAMIYOR

Sinem Kızılkaya açıklamasına devamla, biz çöp paramızı, su paramızı ve belediyenin tüm talep ettiği paraları zamanında belediyeye ödüyoruz. Bunun karşılığında da hizmet bekliyoruz. Ama Güzelyurt Belediyesine ait çöp arabasında gelen çalışanlar ben ağır yük kaldıramam. ‘Bel Fıtığım’ var. Çöpleri dökerek çöp bidonunda toprak olmadığını göstermemize karşın sen bu çöp bidonuna toprak koydun ağırlaştı. Ben bu ağır çöp bidonunu kaldırmam diyerek çöplerimizi almıyorlar ifadesinde bulundu.

NEREYE İSTERSEN GİT

Bel fıtığı olan ve ağır yük kaldıramayan bu çalışanları belediye ne diye başka işlerde çalıştırmaz. Ağırsa ve çöp bidonlarını kaldıramıyorsa belediye yetkilileri bu arkadaşları daha hafif işlerde çalıştırsınlar diyen Sibel Kızılkaya bu arkadaşlara bütün bir hafta çölerimiz kapımızın önünde bekleyemez. Sizi şikayet edeceğim dedikten sonra ‘Nereye istersen git’ bize sökmez demeleri de kamuda idarenin ne duruma geldiğinin bir göstergesidir dedi.

 

KıbrısSözcü

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.