1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BELEDİYE ÇALIŞANLARI MÜDAHALE ETTİ
BELEDİYE ÇALIŞANLARI MÜDAHALE ETTİ

BELEDİYE ÇALIŞANLARI MÜDAHALE ETTİ

K. Kaymaklı’daki bazı kanalizasyon boruları tıkandı, atık sular kötü kokuya neden oldu

A+A-

Küçük Kaymaklı’da, Yarim Gelinlik Mağazası’nın arka sokağında, uzun süredir lağım taşmalarına neden olan sorun önceki gün, Lefkoşa Türk Belediye çalışanlarının müdahalesiyle çözüldü. Kanalizasyon borularının içerisini tamamen tıkayan, bir madde tespit eden çalışanlar, maddenin ne olduğunu anlayabilmek için, Devlet Laboratuarı’na tahlile verdi.

Lefkoşa Türk Belediyesi Kanalizasyon Bölümü çalışanları, tıkanan kanalizasyon borularını, geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar çalışarak değiştirdi.

Lefkoşa Türk Belediyesi Kanalizasyon Bölümü’nde görevli Yüksek Mühendis Serkan Kimyacı, çevreden gelen taşma şikayetlerinin ardından, bir inceleme başlattıklarını kaydetti. Yapılan kazıların ardından, ana hat boruları tıkayan betona benzer bir maddenin olduğunu sapladıklarını kaydeden Kimyacı, yaklaşık 80 metrelik tıkanmış boru tespit edip, bu boruları değiştirdiklerini aktardı.

Halkın sorununun giderilebilmesi için geç saatlere kadar çalıştıklarını ifade eden Kimyacı, boruların içerisinde tespit edilen sert maddenin ise tahlil için Devlet Laboratuarı’na gönderildiğini belirtti.

Çıkacak sonuca göre gerekli müdahalenin yapılacağını kaydeden Serkan Kimyacı, halkın sorunlarını en kısa zamanda çözmek için mesai düşünmeden çalıştıklarına değindi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.