1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEN YAŞLI BİR İNSANIM...
BEN YAŞLI BİR İNSANIM...

BEN YAŞLI BİR İNSANIM...

“Bu sıcakta yaşlı insanları da mı yürütecekler? Bu ülkede saygı, hürmet diye bir şey yok mudur?”

A+A-

 

Aman yanlış yere park etmeyin!

Halit Karabina, uzun yol yürüyemediği için aracını alışveriş yaptığı mağazanın önüne park ettiğini ancak hiçbir uyarı yapılmadan kendisine ceza kesildiğini belirtti

Lefkoşa’da Metropol yolu olarak bilinen bölgede alışveriş yapmak isteyen Halit Karabina, mağaza önüne park ettiği aracına uyarı yapılmadan park cezası kesildiğini iddia etti.

Karabina, yaşlı bir insan olduğunu, beş dakika sürecek bir alışveriş için aracını uzağa park etmediğini ifade etti.

“Bu sıcakta yaşlı insanları da mı yürütecekler? Bu ülkede saygı, hürmet diye bir şey yok mudur?” diyen Karabina, mağazaya inmeden önce aracının ön camına üzerinde ‘10 dakika kalacağım’ yazılı bir not da bıraktığını belirtti.

Karabina, kendisine kesilen trafik cezasının parasında olmadığını ancak uyarı yapılmadan ceza kesilmesinin yanlış bir uygulama olarak gördüğünü söyledi.

Hatalı park yapmayın

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden bir yetkili, hatalı park yapanlara ceza kesildiğini, bunun için de öncesinde görevlilerin genellikle düdük çaldığını kaydetti.

Aynı yetkili, düdük çalma zorunluluğu olmadığını, uyarısız da ceza yazılabildiğini kaydetti ve vatandaşları, hatalı park etmemeye davet etti.

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.