1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BENİM KİMSEYLE DERDİM YOK”
“BENİM KİMSEYLE DERDİM YOK”

“BENİM KİMSEYLE DERDİM YOK”

DP Ulusal Güçler Gazimağusa...

A+A-

İLÇE BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN ATAOĞLU SEÇİLDİ

DENKTAŞ: “ÜLKEDEKİ ZORLUKLARIN AŞILMASI İÇİN YENİ FORMÜLLER ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR”

ATAOĞLU: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDEREK PARTİYİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK GEREK”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, verilen sözlerin arkasında olduklarını, ülkedeki zorlukların aşılması için yeni formüller üzerinde çalışıldığını kaydetti.

Denktaş, “Pazartesi günü 3 bakanla birlikte Türkiye’den teknik bir heyet gelecek. 3 gün boyunca elektrikten suya kadar birçok konu ele alınacak” dedi.

DP- UG Gazimağusa İlçesi 9’uncu Olağan Kongresi dün gerçekleşti.

İlçe başkanlığına tek aday olan Fikri Ataoğlu seçildi.

DP-UG’den verilen bilgiye göre kongre Gazimağusa’daki Rauf Raif Denktaş Kongre Sarayı’nda gerçekleşti.

KAŞİF, DİVAN BAŞKANI OLDU

Kongreye, DP-UG Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Bengü Şonya, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, bazı milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yetkilileri, Kadın ve Gençlik Örgütleri ve partililer katıldı.

Kongrede, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif divan başkanı oldu.

DENKTAŞ: “BİRBİRİMİZE HEP GÜVENDİK”

Kongrede ilk sözü Serdar Denktaş aldı.

Partinin kurulduğu günden bu yana zor günler geçirdiklerini belirten Denktaş, “Baskı nereden gelirse gelsin, yürüdük, yürümeye devam edeceğiz. Hiç boyun eğmedik, kimsenin önünde ceket ilikleyip ‘evet efendim’ demedik. Haklı olduğumuz noktada gerilemedik. En zor günde bile ilerlemeye devam ettik. Çünkü biz birbirimize hep güvendik. Bu güven sonucudur ki partimizi 12 milletvekili ile meclise sokmayı başardık” dedi.

Partinin 7 yıl aradan sonra iktidara geldiğini vurgulayan Denktaş şunları ekledi:

“Belki birinci parti olamadık ama hükümet ortağıyız. Bu nedenle hükümette bilgimiz, tecrübemiz, bugüne kadar geçen süreçte programa katkı koyan arkadaşlarımızın uzmanlığına dayalı güvenceyle hükümette etkin bir rol oynamaya devam edeceğiz.”

İşlerinin kolay olmadığını ancak buna rağmen bıkmadan çalışacaklarını belirten Denktaş, verilen sözlerin arkasında olduğunu, ülkenin içinde bulunduğu zorlukların aşılması için yeni formüller üzerinde çalışıldığını söyledi.

Dövizin yükselmesiyle yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Denktaş, zorlukların aşılması için çalışıldığını vurguladı.

“KAMU REFORMU YASASI MECLİSE GÖNDERİLDİ”

Konuşmasında kamunun verimli hale gelmesi için hazırlanan Kamu Reformu Yasası’na dikkat çeken Denktaş, yasanın hazırlanarak meclise gönderildiğini, kısa zaman içinde uygulanmaya konacağını ifade etti.

“BENİM KİMSEYLE DERDİM YOK”

Denktaş, DP-UG’nin kurultayına sayılı günler kaldığını anımsatarak, basında kendi hakkında çıkan bazı haberlere işaret etti, şunları söyledi:

“Benim kimseyle derdim yok. Benim derdim 2 Şubat’taki kurultay ya da Haziran’daki yerel seçimler değil, benim derdim bu ülkenin refahı ve geleceğidir.

Benim derdim ülkenin çocuklarımız, torunlarımız için daha yaşanır hale getirilmesidir.

Vatandaşlarımızın kendi ayakları üzerinde durduğu, geleceğe güvenle baktığı, Türkiye ile ilişkilerini en iyi şekilde yürüttüğü, ABD, İngiltere ve AB’nin karşısına çıktığında dik durup hakkını savunduğu noktaya gelmesidir.”

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

2 Şubat’ın kendileri için önemine dikkat çeken Denktaş, partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Denktaş konuşmasına şöyle devam etti:

“2 Şubat günü dosta, düşmana gücümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi ispat etmek adına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda mutlaka buluşalım. Tüm partilere memlekete bir yarışın gardaşça yapılabileceğini gösterelim. Beraber düştük, beraber ayağa kalktık. Koşmaya da beraber devam edeceğimizin mesajını verelim. DP UG’nin bir ve bütün olduğunu ispat edelim. Bunu sağlamamız halinde ilk seçimlerde de, sonraki seçimlerde de başarı kaçınılmazdır.”

ATAOĞLU: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDEREK PARTİYİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK GEREK”

DP-UG İlçe Başkanı, Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek partiyi daha ileriye taşımak gerektiğini vurguladı.

Ataoğlu, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılara ve ekonomik zorluklara çözüm bulmak için çalışıldığını dile getirdi, vatandaşlardan biraz daha sabır istedi.

Alternatif enerji arayışında olduklarının altını çizen Ataoğlu, konunun en yakın zamanda gündeme geleceğinin sözünü verdi.

KIRSAL KESİM ARAZİLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırsal kesim arazileri konusunda çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Fikri Ataoğlu, vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olabileceğini söyledi.

Ekonominin güçlenmesi ve ekonomik sıkıntıların çözümü için de bazı çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Ataoğlu, kısa bir süre sonra ekonomik tedbirler konusunda kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade etti.

Ülke sorunlarının başında işsizliğin geldiğine dikkat çeken Ataoğlu, işsizlik sorununun ortadan kalkması için projelerinden söz etti.
 
İLÇE YÖNETİM VE DİSİPLİN KURULU’NA SEÇİLEN İSİMLER

DP-UG Gazimağusa İlçe Başkanlığına oybirliğiyle tek aday olan Fikri Ataoğlu seçilirken İlçe Yönetim Kurulu’na seçilen isimler ise şöyle:

“Ali Çakmak, Ali Sönmez, Emine Çelikörs, Hüseyin Erdoğan, Tülay Atalay, Ali Yeşil, Suphi Yıldız, Ramazan Çapun, Türker Yüksel ve Ali Rıza Akkoyun oybirliğiyle seçildi.

Yedek Üyeler ise; Sinan Geyik, Ahmet Midem, Orhan Gül, Kazım Türkkan.”
 
İlçe Disiplin Kurulu’na oy birliğine seçilen isimler ise şunlar:

“Ayşe Akay, Ali Özyalçın, Varol Ateş, Mehmet Erdoğan, Memiş Soykan.”

GAZİMAĞUSA İLÇE KADIN ÖRGÜTÜ BAŞKANI KAYGAN

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Kadın Örgütü Başkanlığı’na Fatma Midem Kaygan seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

“Huriye Erdoğan, Fatma Kortaç, Faika Ergeç, Hanife Menteş, Güser Günfer, Döndü Zararsız, Müzeyen Perçin, Seda Türkoğlu, Ayşe Satılmış, Serap Geyik.”

GAZİMAĞUSA İLÇE GENÇLİK ÖRGÜTÜ SEÇİMİ ERTELENDİ…

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Gençlik Örgütü Başkanlığı’na Timuçin Erbay ve Ufuk Özel aday oldu.

Adaylardan Timuçin Erbay’ın yaşı nedeniyle bazı itirazlar yaşandı. Gençlik örgütü seçimi bu nedenle ertelendi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.