1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENLİ, BÜYÜKELÇİ AKÇA’YI ZİYARET ETTİ
BENLİ, BÜYÜKELÇİ AKÇA’YI ZİYARET ETTİ

BENLİ, BÜYÜKELÇİ AKÇA’YI ZİYARET ETTİ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, alt yapıların tamamlanmasına katkı koyanlara teşekkür ziyaretleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’yı ziyaret etti

A+A-

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli,  alt yapıların tamamlanmasına katkı koyanlara teşekkür ziyaretleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’yı ziyaret etti

Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Benli ziyarette, “Gönyeli’yi ülkemizde altyapısı projelendirilmiş tek kent yaptık” diyerek, destek verenlere teşekkür etti.

Son 8 yılda söz verdikleri tüm altyapı projelerini yaşama geçirmenin heyecan ve gururunu paylaşmak istediklerini kaydeden Benli,  Nisan 2014’te Gönyeli’nin tüm altyapı sorunlarının  ortadan kalkmış olacağını ifade etti.  Gönyeli’nin artık Avrupalı kentlerde olduğu gibi yüksek standartlı altyapı projeleriyle büyüyüp geliştiğini belirten Benli, şöyle konuştu:

“Nisan 2014 sonunda tüm yollarımız bir daha kazılmamak üzere asfaltlanmış olacak. Özellikle bir daha kazılmamak üzere diyorum, çünkü yerin altında yapılması gereken ne varsa tamamlanmıştır. Bugün gururla söylüyoruz ki, Gönyeli ülkemizin kanalizasyon şubesi yüzde yüz  tamamlanmış tek kentidir. 126 kilometre kanalizasyon hattı döşedik. İçme suyu şebekelerimizi yeniledik. Ülkemizde kişi başına en fazla yatırım yapan bütçeye sahip konuma geldik. Şimdi geleceğe çok daha güvenli bakıyoruz.”

Benli, bu uzun yürüyüşte çeşitli kurumlardan destek aldıklarını da belirterek, tümüne teşekkür etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.