1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BESİM; GALİBİYETE SEVİNEMEDİK!
BESİM; GALİBİYETE SEVİNEMEDİK!

BESİM; GALİBİYETE SEVİNEMEDİK!

Besim; Galibiyete sevinemedik...

A+A-

K-Pet Süper Ligin Batı Bölgesi ekiplerinden Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim,Lefke karşısında alınan galibiyete sevinirken ayni oranda üzüldüklerini de söyledi.

3 puan alırken 3 futbolcularının sakatlandığını kaydeden Besim, Reşit’in Çapraz bağ kopmasından dolayı sezonu kapattığını Bahri’nin ayak bileğinin döndüğünü,Mehmet Sönmez’in ise ayak parmaklarının ezildiğini ve her iki futbolcunun da en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

İlk onbirde forma giyen 3 futbolcunun sakatlanmasının kendileri açısından büyük sıkıntı yarattığını söyleyen Hasan Besim, galibiyete tam anlamıyla sevinemediklerini söyledi.

Lefke’nin kendilerinden daha iyi oynadığını vurgulayan Hasan Besim, futbolcularının haddini ve ne istediğini bilerek oynadıklarını, buna ek olarak futbol şansının da yanlarında olduğunu söyledi.

İkinci haftada Yenicami deplasmanına gideceklerini söyleyen Besim Yenicami’nin eksikleri olmasına ragmen geçtiğimiz yıl 3 kupa birden kazanan güçlü bir kadroya sahip olduğunu, kazanamasalar bile kaybetmemek için mücadele edip 1 puan alacaklarını söyledi.

Iki takımın da oynadığı futbolun izleyenlere keyif vereceğine inandığını da sözlerine ekleyen Besim, hiçbir rakipten çekinmediklerinin de altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.