1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR ANLIK BUNALIM SONUCU…
BİR ANLIK BUNALIM SONUCU…

BİR ANLIK BUNALIM SONUCU…

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’de yaşam mücadelesi veriyor;

A+A-

Mesarya köylerinden Meriç’te ikamet eden, birisi 21, diğeri 17 yaşında iki çocuk babası olan 46 yaşındaki Eray Özkılıçlar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’de yaşam mücadelesi veriyor.

Geçmişte Kıbrıs Türk Hava Yolları’nda (KTHY) çalışan Özkılıçlar’ın, bir anlık bunalım sonucu av tüfeği ile hayatına kıymak istemesi, ailesi kadar köylülerini de çok üzdü.

Eşi tarafından ağır yaralı vaziyette bulunan ve hastaneye kaldırılan Özkılıçlar’ın kurtarılması için tüm doktorlar seferber oldu. Dün ameliyata alınan Özkılıçlar’ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Köylüler Lefkoşa’ya akın etti

Üzücü olayın duyulması sonrasında Lefkoşa’ya akın eden ve hastane yetkililerinden bilgi almaya çalışan Meriç sakinleri, Eray Özkılıçlar’ın oldukça sakin ve uyumlu bir kişi olduğunu belirterek “çocuklarını, eşini ve arkadaşlarını  bu kadar çok seven bir insanın bunu yapmasına akıl erdiremedik”dedi.

Köylüler, Özkılıçlar’ın dışa yansıyan maddi sorunları olmadığını belirtirken, sebebi ne olursa olsun geride kalanları perişan edecek bir yaklaşım içine girmezdi” diyerek, doktorlardan sevindirici haber beklediklerini söylediler.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.