1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR DAHA OLMASIN
BİR DAHA OLMASIN

BİR DAHA OLMASIN

Bir daha olmasın

A+A-

Sevdiği kızı zorla kaçırarak ormanlık alana götürdüğü ve kendisi ile barışması için baskı yaptığı öne sürülen Harun Avşar ile ona yardım eden arkadaşları kefaletle serbest bırakıldı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz hafta Perşembe günü, arkadaşları ile beraber, yolda yürüyen eski sevgilisini  zorla arabaya koyarak ormanlık alana götürdüğü ve kendisi ile barışması için baskı yaptığı iddia edilen Harun Avşar ile kendisine yardım ettiği ileri sürülen arkadaşları Raif Zaddaroğulları, Yasin Zaddaroğulları ve Erhan Karakılıç, soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran adli şubede görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlıların 24 Kasım 2016 tarihinde saat 19.15’te Gazimağusa’da meydana gelen zorla insan kaçırma meselesi ile ilgili methaldar olduklarını söyledi.

Araç içerisine zorla soktu
Zanlılardan Harun Avşar’ın, isminin baş harfleri F.R olan eski kız arkadaşını, zanlı 2 Raif Zaddaroğulları’nın kullanımında olan ve içerisinde zanlı 3 Yasin Zaddaroğulları ile zanlı 4  Erhan Karakılıç’ın bulunduğu araç içerisine zorla soktuğunu söyledi.
Zanlı Avşar’ın konu araçla şikayetçiyi Ötüken kavşağının karşısındaki ormanlık alana götürdükten sonra, “yeniden benimle olacaksın” diyerek baskı yaptığını anlatan Saydağ, şikayetçinin aynı gün polise gelerek durumu aktardığını ve zanlıların tespit edilerek tutuklandığını anımsattı.

Kefiller kurtardı
Mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Saydağ, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmeleri şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.