1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BİR LİDER OLARAK HALKIN BENİMSEYECEĞİ BİR ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞIYORUM”
“BİR LİDER OLARAK HALKIN BENİMSEYECEĞİ BİR ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞIYORUM”

“BİR LİDER OLARAK HALKIN BENİMSEYECEĞİ BİR ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞIYORUM”

Eroğlu, bugün;

A+A-

EROĞLU: “MASAYA ÇÖZÜM ARZUSUYLA OTURAN BİR LİDER OLARAK HALKIN BENİMSEYECEĞİ VE 1974 ÖNCESİNİ ARATMAYACAK BİR ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞIYORUM”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, masaya çözüm arzusuyla oturan bir lider olarak halkın benimseyeceği ve 1974 öncesini aratmayacak bir çözüm için uğraştığını söyledi.

Eroğlu, bugün, Emekli Polisler Derneği Yeni Yönetim Kurulu’nu kabul etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu kabulde yaptığı konuşmada, kendisini ziyaret eden emekli polislerle dostluklarının 1974 öncesine dayandığını belirterek, bu dostlukların devam etmesinin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Eroğlu, “Mühim olan, verdiğiniz hizmetlerin unutulmaması. 1974 öncesinde polis olmak kolay değildi. Hem asayiş sağlamak hem de ön cephede mücahit olmak gerekiyordu” dedi.

Emekli polislerin bir çatı altında toplanmasının önemine vurgu yapan Eroğlu, imkanlar dahilinde sorunların çözümüne katkı koymaya hazır olduğunu belirtti.

Müzakerelere verdikleri destekten dolayı emekli polislere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, masaya çözüm arzusuyla oturan bir lider olarak halkın benimseyeceği ve 1974 öncesini aratmayacak bir çözüm için uğraştığını söyledi.

Eroğlu, müzakerelerdeki gelişmeleri halkla paylaşmaya devam edeceklerini de kaydetti.

ÇIRAKOĞLU

Emekli Polisler Derneği Başkanı Nurettin Çırakoğlu da konuşmasında, 9. genel kurulunu gerçekleştiren derneğin yeni yönetimini tanıtmak ve Cumhurbaşkanı Eroğlu’na müzakerelerde destek vermek amacıyla bu ziyareti yaptıklarını belirtti.

1974 sonrasında yeniden yapılanan ve gelişen polis teşkilatının bugün arzulanan noktaya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çırakoğlu, “eksikliğinin, gerek emekli gerekse görev başındaki polisleri huzursuz ettiği” polis genel müdürü atamasının bir an önce yapılmasını talep etti.

Nurettin Çırakoğlu bu arada, 1997’de kurulan derneğin hala daha lokal binası olmadığını da belirterek, bu konuda yardım istedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.