1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR YUVA KARARDI
BİR YUVA KARARDI

BİR YUVA KARARDI

Kazada ağır yaralanan Cuma Mağusalı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

A+A-

Gönyeli’de dün saat 14.15 sıralarında Belediye Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapan O.G yönetimindeki HC 735 plakalı araç, o esnada bulvar üzerinde seyreden Cuma Mağusalı yönetimindeki MD 014 plakalı motosiklete çarptı. Çarpma sonrası savrulan motosiklet, Lefkoşa’ya doğru giden Süleyman Yılmaz yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Mağusalı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

adsiz-004.jpg

Murat ASLAN

Gönyeli’de dün öğle saatlerinde iki araç ve bir motosikletin karıştığı trafik kazasında, 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı yaşamını yitirdi. Ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mağusalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Geçtiğimiz yaz Şerife Mağusalı ile hayatını birleştiren Cuma Mağusa’lının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Mağusalı’nın Polis Genel Müdürlüğü Personel Şube Amiri Hatice Çaluda’nın da damadı olduğu öğrenildi. Çevresi tarafından sevilen Mağusalı, motor tutkusu ile biliniyordu. Mağusalı’nın 20 gün önce eşinin nenesi olan Saadet Gümüşok’u da kaybettiği öğrenildi.

adsiz-005.jpg

KAZA NASIL OLDU?

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza; dün saat 14.15 sıralarında yaşandı. Gönyeli’de Defne Sokak üzerinden Belediye Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapan 47 yaşındaki O.G yönetimindeki HC 735 plakalı araç, o esnada bulvar üzerinde Gönyeli’ye doğru seyreden Cuma Mağusalı yönetimindeki MD 014 plakalı motosiklete çarptı. Çarpma sonucunda savrulan motosiklet, bu sırada Gönyeli’den Lefkoşa’ya doğru gelmekte olan 49 yaşındaki Süleyman Yılmaz yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı.

adsiz-006.jpg

Kazada ağır yaralanan Cuma Mağusalı, ambulansla kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve saat 15.00 sıralarında hayatını kaybetti.

adsiz-007.jpg

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
HC 735 plakalı araç sürücüsü O. G tutuklanırken, polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Halkin Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.