1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRÇOK SUÇLARI DA ORTAYA ÇIKTI…
BİRÇOK SUÇLARI DA ORTAYA ÇIKTI…

BİRÇOK SUÇLARI DA ORTAYA ÇIKTI…

ambarlarına birçok kez girerek

A+A-

Mağusa Serbest Liman Bölgesinde bulunan sigara ambarlarına birçok kez girerek sigara sirkat ettikleri tespit edilen Umut Gül, Zafer Gül ve Savaş Yıldız gözaltına alındı.

Mağusa Serbest Liman Bölgesinde bulunan sigara ambarlarına birçok kez girerek sigara sirkat ettikleri tespit edilen Umut Gül, Zafer Gül ve Savaş Yıldız gözaltına alındı. Zanlılardan yapılan soruşturmada ise zanlıların İskele bölgesinde ve Dörtyol’da birçok “Bina açma” ve “Sirkat” suçlarını işledikleri de ortaya çıktı. “Bina açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Umut Gül, Zafer Gül ve Savaş Yıldız tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacaklar.

Birçok suçları da ortaya çıktı…
Olayın tahkikat memuru Vedat Bilginaylar, zanlı Zafer Gül, Umut Gül ve Savaş Yıldız’ın 2013 yılı Haziran-Ekim ayları içerisinde Mağusa Serbest Liman Bölgesinde bulunan sigara ambarlarına birçok kez girerek sigara sirkat ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Yapılan soruşturmalarda zanlıların, ayni tarihlerde İskele bölgesinde ve Dörtyol’da birçok “Bina açma” ve “Sirkat” suçunu işlediklerini itiraf ettiklerini belirten Bilginaylar, zanlıların Mağusa’da 4, İskele bölgesinde 5, Dörtyol’da ise 1 adet meseleleri bulunduğunu açıkladı. Bilginaylar, zanlıların tasarrufunda 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet televizyon ve 1 adet tablet bilgisayar bulunarak emare alındığını ifade ederek, aranan çalıntı sigaralar, 15 adet tablet bilgisayar ve birçok dizüstü bilgisayar olduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Bilginaylar, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Zafer Gül, Umut Gül ve Savaş Yıldız’ın tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.