1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ BİZE YALAN DESİN
BİRİ BİZE YALAN DESİN

BİRİ BİZE YALAN DESİN

Alsancak’taki feci kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Engin Kılıç’ın kara haberini hastanede alan ailesi, yakınları ve arkadaşları bu acı sona inanmak istemedi

A+A-

Girne’ye bağlı Alsancak Köyünde dün sabah saat 03.00 sıralarında meydana gelen feci kazada, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Engin Kılıç yaşama veda etti. Lapta’nın sevilen ve hayat dolu gençlerinden olan Engin’in kaza haberini alan ailesi, yakınları ve arkadaşları önce olay yerine ardından da Girne Akçiçek Hastanesi’ne koştu. Engin’in kara haberiyle dünyaları başına yıkılan sevenleri bu acı sona inanmak istemeyerek, ‘Biri bize yalan desin’ diyerek ağıtlar yaktı.

Girne’ye ateş düşüren olay, GAÜ’de öğrenci olan Engin Kılıç’ın, dün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Lapta’dan Alsancak istikametine seyrettiği esnada yönetimindeki BZ 101 plakalı aracının Atakara market önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek bahçe duvarına çarpmasıyla oldu. Kazadan sonra hurda bir demir yığınını andıran arabadan ağır yaralı vaziyette kurtarılan Engin Kılıç, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

ONU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ
Hayatının baharında sevenlerinin yüreğine ateş düşüren bir sonla yaşama veda eden Engin Kılıç’ın ailenin tek çocuğu olduğunu söyleyen bir arkadaşı, “Engin bulunduğu ortama enerji yayan birisiydi. Yaz tatilinde bölgedeki bir pizzacıda çalışıyordu. Cross motorlara ve spor arabalara merakı vardı. Allah annesine ve ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun onu çok özleyeceğiz. Erken bırakıp gitti bizi” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

YÜZLERCE ARKADAŞI ENGİN’E AĞLADI
Engin Kılıç’ın hayatını kaybettiğini öğrenen yüzlerce arkadaşı üzüntülerini sosyal medyada paylaştı. Profillerine çok sevdikleri arkadaşı Engin Kılıç’ın fotoğrafını koyan sevenlerinin acılarından satırlara dökülen bazı ifadeler şu şekilde:

“Enginim ölürüm senin için. Neden bıraktın gittin neden. Yakıştımı sanaa.. Sensiz yaşanır mı bu dünya. Benim canım gitti kardeşim gitti. Ablam sana canım feda benim.. Daha senin yaşayacak çok güzel günlerin vardı.. Seni çok seviyorum

MELEĞİM...”
IŞIKLAR İÇİNDE UYU KARDEŞİM
“Mekanın cennet olsun kardeşim.. Seni çok özleyeceğiz… Erken bıraktın bizi”
“Çok üzüldüm çok... Allahım annesine ailesine sabır ver Yarabbim... Allah rahmet eylesin...”

“Ah be gardaş sabah sabah bundan daha kötü bir haber alamazdım. Ölüm sana hiç yakışmadı Allahtan rahmet, acılı ailene sabır diliyorum. Işıklar içinde uyu kardeşim.”

“Allah rahmet eylesin... Sabah kaza anında hastaneye gittim görevdeydim. Annesi ve ailesi oraya geldi, hala daha o çığlıklarının etkisindeyim. Allah kimseye böyle acı vermesin. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.”

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.