1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ KAÇTI
BİRİ KAÇTI

BİRİ KAÇTI

Biri kaçtı

A+A-

İşyerinden çaldığı eşyaları 4 bin liraya sattıktan sonra adayı terk etmeye hazırlanan Şükrü Doğan, Ercan’da yakalandı

Hüseyin ÇİÇEK

Şükrü Doğan, İskele’ye bağlı Yenierenköy’de çalıştığı işyerine ait gazocağı, fritöz, bulaşık makinesi ve çelik tezgahı çalmak ve 4 bin TL’ye satmakla suçlanıyor.

Yapılan şikayet üzerine hakkında soruşturma başlatılan zanlı Ercan Havalimanı’ndan çıkış yapmak isterken, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı dün tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Erdil Şumrut, mahkemeye meseleyi aktardı. Şumrut, zanlının 16 Haziran 2017 tarihinde, Yenierenköy’de, müstahdemi olduğu işyerinden, 1 adet gazocağı, 1 adet çelik tezgah, 1 adet fritöz ve 1 adet bulaşık makinesini sirkat ettiğini ve konu eşyaları aranmakta olan 2 şahsa 4 bin TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin ettiğini söyledi.

Suç ortaklarından birisi kaçtı

Aranmakta olan 2 zanlının bir tanesinin yurtdışına çıkış yaptığının, diğerinin ise KKTC’de olduğunun belirlendiğini belirten Şumrut, zanlının Ercan Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yapmak üzereyken yakalandığını ifade etti. Şumrut, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Aynı resorant bir gün araya yine soyuldu

Öte yandan aynı restorandan bir gün sonra da donmuş gıda çalındı. Polis Basın Bülteni’nde “Bina açma ve hırsızlık” diye yer alan olayda, 17 Haziran’da saat 19.30 sıralarında Bambos isimli restoranda, derin dondurucuda muhafaza edilen muhtelif miktarda ciğer, et şiş, karides, filet çalındığı kaydedildi.

Meselede zanlı görülen M.Y. (E-66) hakkında yasal işlem başlatıldı. Olaya karıştığı tespit edilen 1 kişi aranıyor.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.