1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİSİ KADIN, 3 ZANLI...
BİRİSİ KADIN, 3 ZANLI...

BİRİSİ KADIN, 3 ZANLI...

Suç ortakları bulunamadı;

A+A-

Suç ortakları bulunamadı

Gazimağusa’da iki ayrı bölgede düzenlenen ve 1 kilo 200 gram uyuşturucu madde ele geçirilen operasyonda tutuklanan birisi kadın 3 zanlı, 7 gün daha içeride...

Gazimağusa’da 4 Ekim 2015 gecesi Atlılar köyü çıkışı ile Muratağa-Alaniçi  yolunda düzenlenen ve 1 kilo 200 gram ağırlığında bonzai türü uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyon sonucunda tutuklanan zanlılar Orbay Akbaşak, Abdullahi Shehu El Yakup ve Dana Kapzhaparova, tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 4 Ekim 2015 tarihinde  aldıkları ihbar ile Atlılar köyü çıkışında gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda zanlı 1 Orbay Akbaşak’ı bölgeye içerisinde 600 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu bulunan bir poşeti bölgeye bıraktığı esnada suçüstü tespit edip tutukladıklarını aktardı.

Kaleci, Akbaşak’tan elde ettikleri soruşturma sonucunda Muratağa-Alaniçi yolu üzerinde bir bölgede gerçekleştirdikleri diğer operasyonda ise zanlı 2 Abdullahi Shehu El Yakup ile zanlı 3 Dana Kapzhaparova’yı içerisinde 600 gram “sentetik cannabinoid” bulunan bir paketi alırken suçüstü tespit edip tutukladıklarını anımsattı.

Parmak izi inceleme sonucu bekleniyor

Zanlılar hakkında 5 Ekim 2015 tarihinde 3 gün tutukluluk emri temin edildiğini de anımsatan Kaleci, içerisinde uyuşturucu bulunan poşetler ile paketin parmak izi incelemesine, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin ise Devlet Kimya Laboratuvarına gönderildiğini ancak sonuçların henüz ellerine ulaşmadığını söyledi. Mesele ile ilgili aranmakta olan bir şahsında olduğunu aktaran Kaleci, soruşturmanın salimen yürütülmesi için mahkemeden ek tutukluluk süresi talep etti.

Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 7’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.