1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Birlikte Yanıtladılar...
Birlikte Yanıtladılar...

Birlikte Yanıtladılar...

Paris'te...

A+A-

Şarkıcı İrem Derici ve sevgilisi Lider Şahin, önceki akşam Arnavutköy’deki Levendiz adlı mekanda eğlendi.
Arkadaşlarının doğum günü partisine katılan çift, çıkışta soruları yanıtladı. Şahin’le Paris tatilinden dönen Derici, orada evlilik teklifi aldığı iddalarına açıklık getirdi:
Bunları sizler yazıyorsunuz, sonra da bize soruyorsunuz. Böyle bir şey yok, tatil yaptık ve geldik.” Geçtiğimiz günlerde vesikalık fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Derici, bu fotoğrafın üzerine de devam eden evlilik hazırlığı söylentileri için, “Yapmayın Allah aşkına, kimliğimi değiştirmek için çektirdim” açıklamasını yaptı.
Paris’te çok güzel vakit geçirdiklerini belirten şarkıcı, “Söz yazarı yanımda, bakalım Paris’ten neler çıkacak” dedi. İkili, ardından taksiye binip oradan uzaklaştı.
57f38f7ec03c0e23ec94a17c.jpg

İstediklerini yaparlar

Aynı günün öğle saatlerinde Lider Şahin ve babası Selami Şahin, Akmerkez’de farklı katlarda objektife takıldı. Soruları yanıtlayan usta sanatçı, oğluyla aynı AVM’de olduğunu bilmediğini söyledi.
Muhabirlerin, “Lider Şahin bir alt katta tencere tava satan bir dükkanda, çeyiz hazırlıkları yapıyor” demesi üzerine Selami Şahin, “Benim haberim yok, istediklerini yaparlar” şeklinde konuştu.

57f38f7ec03c0e23ec94a184.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.