1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “BİZ İMZAMIZI GERİ ÇEKMEDİK”
“BİZ İMZAMIZI GERİ ÇEKMEDİK”

“BİZ İMZAMIZI GERİ ÇEKMEDİK”

Yanlış bilgilendirme ...

A+A-

 

Külahlılar, “Biz imzamızı geri çekmedik”

Türkmenköy Asbaşkanı Ertan Külahlılar, yanlış bilgilendirme olduğunu belirtti

Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi’nin kulüplerini ziyaret ettiğini ve kendilerine sunduğu görüntüleri yöneyim kurulu üyeleri ile birlikte izlediklerini söyleyen Türkmenköy Asbaşkanı Ertan Külahlılar, “Türkmenköy Aydın Spor Kulübü olarak imzamızın arkasındayız” dedi.

Futbol Federasyonu’nun imzasını geri çektiğini açıkladığı kulüplerden biri olan Türkmenköy Aydın Spor Kulübü, atılan imzanın arkasında olduğunu açıkladı.

Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi’nin kulüplerini ziyaret ettiğini ve kendilerine sunduğu görüntüleri yöneyim kurulu üyeleri ile birlikte izlediklerini söyleyen Türkmenköy Asbaşkanı Ertan Külahlılar, “Kulüp Başkanımız yurt dışında idi. Bizler çok kötü görüntüler izledik, hakem ve gözlemci raporlarının ayni olduğunu ve birçok ayrıntının göz ardı edildiğini gördük. Türkmenköy Aydın Spor Kulübü bu tür olayların tekrarlanmasını istemediği gibi, yapanın da yanına kalmasını istemeyiz. Yalova Spor Kulübü’ne haksızlık yapıldığına inanıyoruz. Bu nedenle Türkmenköy Aydın Spor Kulübü olarak imzamızın arkasındayız” dedi.

Yönetim Kurulu Toplantısı

Belgeye kendisinin Asbaşkan olarak imza attığını, çünkü kulüp başkanının yurt dışında olduğunu bir kez daha vurgulayan Külahlılar, “Başkanımız geldi ve akşam yönetim kurulu toplantısı yaptık.

Federasyon başkanı onu aramış ve Serdarlı – Çetinkaya karşılaşması için imza atıp atmadığımızı sormuş, o da böyle bir imza atmanın söz konusu olmadığını söylemiş. Halbuki biz, Yalova – Göçmenköy karşılaşması için imza verdik. Bu durumda, başkanımızın da onayı alınan imzamızın arkasında olduğumuzu tüm spor kamuoyuna duyurur, Futbol Federasyonunun gereğini yapmasını rica ederiz” şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.