1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HOLLANDA'DAN KKTC'YE TURİST OLARAK GELDİ...
HOLLANDA'DAN KKTC'YE TURİST OLARAK GELDİ...

HOLLANDA'DAN KKTC'YE TURİST OLARAK GELDİ...

Cebinde unutunca...

A+A-

 

Hollandalı uyuşturucudan yakalandı

Hollanda’dan KKTC’ye turist olarak gelen M.H. çok önceden kullandığı ve cebinde unuttuğu, “extasy” türü hap kalıntısı olduğu düşünülen bir miktar toz ile yakalandı. Ercan Havaalanından KKTC’ye giriş yapmak isterken Cindy tarafından tespit edilen M.H, dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Haberal Kıbrıslı- Kamalı Haber

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor, zanlı M.H’nin 1 Haziran tarihinde Ercan’dan KKTC’ye tatil amaçlı geldiğini ve bavullarını beklediği esnada, Narkotik Detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi sonucunda üzerinde yapılan aramada şeffaf naylon içinde, henüz türünün tespiti yapılamayan ancak “extasy” türü hap kalıntısı olduğu düşünülen bir miktar toz bulunduğunu söyledi.

1 gün tutuklu kalacak

Zanlı aleyhinde Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçundan soruşturma başladığını belirten Zor, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadet ve beyanlar ışığında zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.