1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘BİZİ DE VURDU’
‘BİZİ DE VURDU’

‘BİZİ DE VURDU’

Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Murat ve Hasan Koçak kardeşlerden 120 bin liraya yakın soğan parasını alamayan Yeşilköylü üreticiler kan ağlıyor

A+A-

Raif DOĞRU
KKTC’nin en büyük sebze ve meyve toptancısı Osman Koçak Ltd’in işletmecileri Murat ve Hasan Koçak kardeşlerin izi dün de bulunamadı. İki kardeşin, aileleriyle birlikte İngiltere’ye gittikleri yönündeki iddialar kuvvetlenirken, alacaklılara bu kez Yeşilköylü soğan üreticileri eklendi.


Özkan Con; sattığı soğanlara karşılık olarak kendisine 15 bin 500 TL tutarında 5 tane çek verildiğini, ancak tümünün de bankadan geri geldiğini söyledi. Özkan Con “malımızı verdik, parasını alamadık. Bizim halimiz ne olacak?” diyerek, yaşananlara sitem etti.
Con’un verdiği bilgiye göre; Yeşilköy’den İrfan Ünal’ın, Koçak kardeşlerden 23 bin TL, Zekeriya Direk’in 18 bin TL, İbrahim Altıntaş’ın 15 bin 500 TL alacağı var.

“Kime şikayet edeceğiz?”
Özkan Con, geçmişte bir başka işadamından 60 bin TL tutarındaki patates parasını alamadığını, mahkemeye gittiği halde mağduriyetinin giderilmediğini belirtirken şöyle dedi:
“Bu ülkede kimi, kime şikayet edeceksiniz?. Daha önce avukat parası ödediğim halde 60 bin liramı alamadım. Şimdi 15 bin 500 TL için avukat tutmaya değer mi, değmez mi bilemiyorum. Bu sorun aslında devletin sorunu. Her şey bozuldu, güven kalmadı.”

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.