1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BKP BRÜKSEL'DE TEMSİL EDİLECEK
BKP BRÜKSEL'DE TEMSİL EDİLECEK

BKP BRÜKSEL'DE TEMSİL EDİLECEK

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Kadın Meclisi, Brüksel’de düzenlenecek olan “politikada aktif olarak yer alan Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum kadınlara yönelik bilgilendirme toplantılarında” temsil edilecek.

A+A-

Lefkoşa, 27 Ekim 13 (T.A.K): Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Kadın Meclisi, Brüksel’de düzenlenecek olan “politikada aktif olarak yer alan Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum kadınlara yönelik bilgilendirme toplantılarında” temsil edilecek.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, BKP Kadın Meclisi adına, BKP Kadın Meclisi Sözcüsü Hediye Yiğiter’in Avrupa Komisyonu’nun davetlisi olarak katılacağı toplantılar 28- 31 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Avrupa Komisyonu, Avrupa Konseyi, Avrupa Parlamentosu, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi ve Bölge Komiteleri ile gerçekleşecek toplantılarda, cinsiyet sorunları, toplumsal cinsiyet algıları, Avrupa Birliği cinsiyetler arası eşitlik ve kadınların politik hayata katılmalarını destekleme politikaları ile ilgili bilgilendirme toplantıları ve tartışmalar yer alacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.