1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BORÇLARINDAN DOLAYI ELEKTRİĞİ KESİK
BORÇLARINDAN DOLAYI ELEKTRİĞİ KESİK

BORÇLARINDAN DOLAYI ELEKTRİĞİ KESİK

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi karşısındaki trafik ışıkları çalışmıyor

A+A-

Başkent Lefkoşa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi karşısındaki yaya geçidinde bulunan trafik ışıklarının uzun süredir yanmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yaya geçidini kullanan vatandaşlar, karşıdan karşıya geçerken zor anlar yaşıyor.

Araçların yavaşlamamasından şikayetçi olan bazı vatandaşlar, ışıklar yanmasa da orada yaya geçidi olduğunu ve sürücülerin yayalara saygı göstermesini istedi.

Yaya geçidinin renginin soluk olduğuna da değinen bir vatandaş, “Bu durak Lefkoşa’nın en işlek duraklarından birisi. Bu yaya geçidini günde yüzlerce kişi kullanıyor. Yaya geçidi olduğu zaten zor görünüyor boya solmuş ve çıkmış. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Yaşlı insanlar da kullanıyor bu geçidi ve yavaş yürüdükleri için çoğu zaman sürücüler tarafından korna çalınarak azarlanıyorlar. Umarım birileri zarar görmeden bu ışıkları tamir ederler” dedi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden bir yetkili, yaya geçitlerini yenileme ve boyama çalışmalarına başlandığını; en kısa sürede Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önündeki yaya geçidinin de boyanacağını söyledi.

Yetkili, trafik ışığının yanmamasının nedeninin belediyenin Elektrik Kurumu’na olan borçları olduğunu kaydetti. Aynı yetkili, “borç ödenmedi, elektrikler kesildi” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.