1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU VE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİN EVİNE GİDEREK...
BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU VE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİN EVİNE GİDEREK...

BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU VE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİN EVİNE GİDEREK...

Boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşinin evine giderek....

A+A-

Elmas TOKAY

Girne'de eşiyle boşanma aşamasında olan ve ayrı evde yaşayan Olena Kasapoğlu isimli kadın, eşinin evine girerek, çocuklarına bakan kadının 16 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, Olena'nın evinde yaptığı aramada, çalınan ziynet eşyalarını buldu. Zanlı Kasapoğlu, dün mahkemeye çıkarıldı ve hakkında 2 günlük tutukluluk emri alındı. Polisin, Olena Kasapoğlu'nun psikolojisinde sorun olduğu bilgisini mahkemeye bildirmesi üzerine, mahkeme de kadının kontrol için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmesine emir verdi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları'nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı adına hazır bulunan Savcı Mustafa Atakara, Girne Adli Şube'de görevli polis memuru Algı Döşenci'yi tanık olarak mahkemeye dinletti. Döşenci, Olena Kasapoğlu'nun "ikametgahtan sirkat" suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlı Olena Kasapoğlu'nun evinde yapılan aramada, çalınan tüm ziynet eşyaların bulduklarını kaydeden Döşenci, bu konuda soruşturma başlatıldığını söyledi. Döşenci, zanlının, kocasıyla ayrılma aşamasında olduklarını ve kocasıyla görüştüklerini söyleyerek, zanlının akli dengesinde sorun olduğu için ayrılacakları bilgisini aldıklarını bildirdi. Bu nedenle, bu suçu işlerken cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için zanlının Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmesini talep etti. Sunulan şahadeti ve zanlının durumunu dikkate alan Yargıç Gökan Asafoğulları, talep edilen doktor kontrolünü onayladı ve zanlı Olena Kasapoğlu'nun, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kurul denetiminden geçirilerek bir rapor hazırlanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.