1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÖYLESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!
BÖYLESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

BÖYLESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

KKTC Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı uyuşturucudan yakalandı!

A+A-

 

İşletmecisi olduğu Çatalköy'deki Serinli Tatil Köyü'nde narkotik polisini karşısında gören Talat Yöntem'in şoka uğradığı öğrenildi.

Aynı operasyonda, defalarca uyuşturucu suçundan yakalanan ve Serinli Tatil Köyü'nün bir odasında kalan Süleyman Bulut'un tasarrufunda da uyuşturucu bulunarak yakalandı.

"Uyuşturucuyla mücadele" maskesi altında dernek kurduktan sonra uzun süre gündemde kalmayı başaran KKTC Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Talat Yöntem sonunda uyuşturucu tasarrufundan yakalandı.

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Narkotik Polis Ekipleri önceki gün Çatalköy'de bulunan Serinli Tatil Köyü'nde düzenledikleri operasyonda tatil köyünde kalan ve daha önce birçok kez uyuşturucu suçundan yakalanan Süleyman Bulut'un odasında bir gram ağırlığında Cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tatil Köyü işletmecisi olan KKTC Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Talat Yöntem'in kullandığı resepsiyon odasında ise yaklaşık iki gram ağırlığında sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı.

Tutuklanan 2 zanlı dün mahkemeye çıkarılarak haklarında 3'er gün tutukluluk emri alındı.
Güvenilir kaynaklar, Talat Yöntem'in, karşısında polisleri görünce şoke olduğunu, arama yapılmasını istemediğini, hatta polisleri belirli yerlere şikâyet etmekle tehdit ettiğini, ancak arama sonrası uyuşturucu madde bulununca tutum değiştirdiğini iddia edildi.

Yaklaşık 7 sene önce KKTC Uyuşturucuyla Mücadele Derneği'ni kuran Talat Yöntem, hakkında uyuşturucu kullandığına ve uyuşturucu işleri ile uğraştığına dair çeşitli iddialar olmasına karşın, nedense bir türlü yakalanamamıştı. Narkotfk'te yeni dönemde takibe alındığı öğrenilen Talat Yöntem'in, tasarrufunda uyuşturucu bulundurduğuna ilişkin kesin bilgiler alınması üzerine önceki gün başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

Bir dönem "Tedavi Merkezi" kuracak dîye piyango düzenleyen ve ikramiye olarak "daire vereceğim" dediği halde vermeyen, bunun dışında bir hükümet döneminde bazı yetkililerle sıcak ilişkileriyle dikkat çeken Talat Yöntem'in, uyuşturucu dışında başka sabıkaları olduğu biliniyor.

Talat Yöntem ve Süleyman Bulut'un Pazartesi günü yeniden mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.