1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOZKIRLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
BOZKIRLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

BOZKIRLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Bilen Sayılı Bozkırlı ve belediye meclis üyesi adayları, ilçe merkeziyle, İskele belediyesine bağlı Aygün, Ötüken, Yarköy, Topçuköy ve Ardahan köylerini ziyaret etti.

A+A-

BOZKIRLI: “YENİ BİR VİZYONLA VE EKİPLE YOLA ÇIKTIK. BU EKİPLE İSKELE’YE YILDIZLI BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve belediye meclis üyesi adayları, ilçe merkeziyle, İskele belediyesine bağlı Aygün, Ötüken, Yarköy, Topçuköy ve Ardahan köylerini ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’ın da davetli olarak katıldığı ziyarette, köy kahvelerinde vatandaşlarla sohbet edildi.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, önümüzdeki dönemde her belediye için İçişleri Bakanı, Kaymakam, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlardan oluşan ortaklık konseyleri kurulacağını, çalışmaların koordineli şekilde yürütüleceğini belirtti.

Uluçay, belediyelerin bundan sonra daha sıkı mali denetim altında tutulacağını söyledi.

“VATANDAŞ KARAR ALMA SÜREÇLERİNE DAHİL EDİLECEK”

CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bozkırlı ise konuşmada yeni bir vizyonla ve ekiple yola çıktılarını, ekibinin genç, heyecanlı ve başarılı isimlerden oluştuğunu söyledi, “Bu ekiple İskele’ye yıldızlı belediyeciliği getireceğiz” dedi.

Bozkırlı, göreve geldiklerinde muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti, komiteler kurarak vatandaşları karar alma süreçlerine dâhil edeceklerini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.