1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOZKIRLI, YARKÖY VE TURNALAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
BOZKIRLI, YARKÖY VE TURNALAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

BOZKIRLI, YARKÖY VE TURNALAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

(CTP-BG) İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve beraberindeki heyet, Yarköy ve Turnalar köyünü ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’in (CTP-BG) İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve beraberindeki heyet, Yarköy ve Turnalar köyünü ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilen Sayılı Bozkırlı ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda , “Yarköy ve Turnalar’ın sadece haftada bir çöp toplanması dışında da hizmet almayı hak ediyor. Göreve geldiğimde sorunlar ivedilikle çözümlenecek” ifadesini kullandı.

Bozkırlı, bölgede atıl durumdaki kilise ve okulun da restore edilerek, kültürel faaliyetlerde kullanılacağını belirtti.

Yarköy’de kadınlarla toplantı yapan Bilen Sayılı Bozkırlı ve ekibi, bölgedeki engellilerle ilgili sorunların çözümü için de çalışacaklarını belirtti.  Bozkırlı, çocuk parkları, yollar ve kaldırımlar da dahil olmak üzere tüm altyapının engelli çocuk ve yetişkinlere göre düzenleneceğini ifade etti.

Toplantıda söz alan CTP-BG İskele Belediye Meclis Üyesi adayı Zekiye Gece de kendisinin de uzun süredir kas hastalığı ile mücadele ettiğini, engelli vatandaşların sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti. Gece, seçimlere bölgedeki engellilerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm yolları üretmek için aday olduğunu kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.