1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BRT’NİN YENİ WEB SİTESİ TANITILDI
BRT’NİN YENİ WEB SİTESİ TANITILDI

BRT’NİN YENİ WEB SİTESİ TANITILDI

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK)’nın yeni web sitesi bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

A+A-

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK)’nın  yeni web sitesi bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Kurum Müdürü Mete Tümerkan, Televizyon Sorumlusu Neşe Ergüçlü ile düzenlediği basın toplantısında, yeni web sitesini tanıttı.  Site üzerinde uzun zamandır çalıştıklarını dile getiren Tümerkan, sitenin yenilenen yapısıyla artık daha çağdaş ve güzel bir yapıya kavuştuğunu kaydetti.

Tümerkan, yeni web sitesinde haberlerin yanı sıra radyo ve televizyon programlarıyla ilgili bilgiler, program akışları ve tekrar izle bölümünün yer aldığını belirtti.

Tümerkan, “Tekrar izle bölümü çok önemli. Çünkü kaçıranlar, izleyemeyenler programları nerede izleyebileceklerini soruyorlardı. Şimdi web sitemiz üzerinden programlarımızı tekrar izleyebilecekler. Geriye dönük olarak arşivimiz yer alıyor ve herkese açtık, herkes ulaşabilecek” dedi.

“Bir hafta sonra iphone ve android uygulamalarının devreye girmesiyle birlikte akıllı telefonlardan da haberlere ve programlara ulaşılabilecek” diyen Tümerkan, yeni web sitesinde yabancı dil haberlerinin de takip edilebileceğini kaydetti.

BRTK’nın artık sosyal medyada da yer aldığını hatırlatan Tümerkan, kurumun Facebook ve Twitter sayfaları bulunduğunu söyledi.

TAK

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.