1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

A+A-

Lapta’daki feci kazada hayatını kaybeden 30 yaşındaki Yeter Avşar ile 5 yaşındaki oğlu Batuhan, bugün son yolculuklarına uğurlanacak...

Melin DOBRAN
 
Lapta’da önceki gün 30 yaşındaki Yeter Avşar ile 5 yaşındaki Batuhan Avşar’ın hayatını kaybettiği feci kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hüseyin Avşar (E-9) ve Kazım Avşar (E-10) kardeşlerin tedavisi sürüyor. 
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ramadan Kamiloğlu, çocukların vücutlarında kırıklar bulunduğunu ve iç organ zedelenmesi olduğunu söyledi. Kamiloğlu’ndan alınan bilgiye göre, kazada yaralanan Hüseyin Avşar’ın akciğerinin ezildiği ve iç kanama geçirdiği öğrenildi. Küçük Hüseyin’in durumunun iyiye gittiğini belirten Kamiloğlu, yoğun bakımdan çocuk servisine nakledildiğini ve tedavisinin orada sürdüğünü ifade etti. 10 yaşındaki Kazım’ın önceki güne göre sağlık durumunun daha iyi olduğunu kaydeden Kamiloğlu, hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti. Küçük Kazım’ın tedavisi, cerrahi yoğun bakım servisinde sürüyor.

 

Anne-oğul bugün uğurlanacak
Feci kazada yaşamını yitiren 30 yaşındaki anne Yeter Avşar ve 5 yaşındaki oğlu Batuhan Avşar bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Naaşların bugün Lapta Aşağı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lapta Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor. Lefkoşa hastanesi morgunda naaşlar üzerinde dün yapılan otopsilerin sonuçları açıklandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Yeter Avşar’ın iç organ yaralanması, iç kanama ve kaburgasında meydana gelen kırıklar nedeniyle, küçük Batuhan’ın ise kafa kemiklerinin kırılması, beyin yaralanması ve iç kanamadan dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Kaza nasıl olmuştu?
 
Girne’ye bağlı Lapta’da önceki gün saat 15.00 civarında Yeter Avşar’ın, yönetimindeki ZGB 106 plakalı araçla Lapta Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde ilerlediği esnada önündeki aracı sağlaması ve bu esnada karşı yönde gelen 29 yaşındaki Erkan Ertopaloğlu yönetimindeki KV 869 plakalı kamyonla çarpışması sonucu gerçekleşti. Kaza sonucu, ZGB 106 plakalı araçta yolcu olarak bulunan, Hüseyin Avşar (E-9) ve Kazım Avşar (E-10) ağır yaralı vaziyette, olay yerine çağırılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Aynı araçta yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki Batuhan, hastaneye kaldırıldığı sırada yolda yaşamını yitirirken, anne Yeter Avşar ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.