1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU AKŞAM KKTC’YE GELİYOR
BU AKŞAM KKTC’YE GELİYOR

BU AKŞAM KKTC’YE GELİYOR

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile Türkiye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

A+A-

İHSANOĞLU VE EROĞLU YARIN “SU VE GIDA GÜVENLİĞİ KONFERANSI”NA KATILACAK

İHSANOĞLU AYRICA LAÜ’DE KENDİSİNE VERİLECEK “ONURSAL DOKTORA” PAYESİ TÖRENİNE KATILACAK

İHSANOĞLU VE EROĞLU DEVLET VE HÜKÜMET YETKİLİLERİYLE RESMİ TEMASLARDA DA BULUNACAK

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile Türkiye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye gelecek.

Dışişleri Bakanlığı ile İİT’nin birlikte düzenlediği 3 günlük “Su ve Gıda Güvenliği Konferansı” yarın saat 9.30’da Girne Acapulco Otel’de başlayacak.

Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin açılış konuşmasıyla başlayacak Konferans’ta sırasıyla, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, Türkiye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve İİT Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu birer konuşma yapacak.

“Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”nda toplam 9 oturumda 17 sunum yapılacak.

İHSANOĞLU’NA  LAÜ’DEN “ONURSAL DOKTORA” PAYESİ ...

Öte yandan, İİT Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ayrıca, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından kendisine verilen “Onursal Doktora” payesini almak üzere yarın 15.30’da düzenlenecek törene katılacak. 

“Fahri Doktora” payesi töreni LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhsanoğlu, yarın saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu; 12.00’de Başbakan Özkan Yorgancıoğlu; 12.30’da ise Dışişleri Bakanı Özdin Nami tarafından kabul edilecek.

Cuma akşamı Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin Acapulco Otel’de onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak olan İİT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, 23 Kasım Cumartesi saat 09.40’da Ada’dan ayrılacak.

TÜRKİYE ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI EROĞLU’NUN PROGRAMI

Türkiye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yarın“Su ve Gıda Güvenliği Konferansı”nın açılışından sonra resmi temaslarda bulunacak.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile Acapulco Otel’de saat 10.30’da bir araya gelecek olan Türkiye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 11.30’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu; 16.00’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber; 16.30’da Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından kabul edilecek.

YDÜ’DE AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

Veysel Eroğlu, yarın saat 14.15’de Yakın Doğu Üniversitesi’nde düzenlenecek fidan dikme etkinliğine katılacak. Eroğlu akşam saat 20.30’da KKTC’den ayrılacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.