1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. BU FOTOĞRAF ŞİFRELİ Mİ?
BU FOTOĞRAF ŞİFRELİ Mİ?

BU FOTOĞRAF ŞİFRELİ Mİ?

Bu fotoğraf şifreli mi?

A+A-

ABD'li istihbarat merkezlerinin milyonlarca vatandaşı internet ve telefon üzerinden dinlediğini ortaya çıkaran eski CIA çalışanı Edward Snowden NSA skandalı patladıktan sonra Rusya'ya sığınmıştı. Balerin ve dansçı sevgilisi Lindsay Mills ise haziran ayından bu yana ilk kez dış dünyayla iletişim kurdu ve bloğunda gizemli fotoğraflar paylaştı. Fotoğrafların 'şifre' içerip içermediği konusu gündeme oturdu.

Edward Snowden'in sevgilisi Lindsay Mills, 4 aylık sessizliğin ardından bloğundan fotoğraflar paylaştı. Fotoğrafların, Rusya'ya sığınan Snowden'a şifreli mesaj içerdiği şüphesi ortaya çıktı. Daily Mail'in haberine göre fotoğraflar Mills'in bloğu lsjourney.com'da paylaşıldı.

İlk fotoğrafta bir yol işaretinin üzerinden Millis'in sadece sağ eli görünüyor. Mills ikinci fotoğrafta kameraya sırtı dönük oturuyor, deniz kenarında yüzüne güneş gelirken görülüyor. Üçüncü karede ormanlık bir alanda tabure üzerinde. Sırtı yine kameraya dönük. Son karede ise bir 'süper kahraman' pozu vermiş. Deniz kenarında, yüzü belli olmayan bir adamın tek eli üzerinde kolları açık, uçar vaziyette.

SON FOTOĞRAF 18 EKİM

Aşağıdaki fotoğraf Mills'in 18 Ekim'de paylaştığı son fotoğraf. Mills, 4 fotoğrafı 11 Ekim-18 Ekim tarihleri arasında paylaşmış.

snowden12.jpg

RUSYA'YA SIĞINMIŞTI

Eski bir CIA istihbarat analisti olan Snowden'in ABD'nin izleme ve istihbarat servislerine ilişkin bilgileri sızdırması dünya gündemine oturmuştu. Snowden'in önce Hong-Kong sonra ise Rusya'ya gitmesi büyük yankı uyandırmıştı.

snow.jpg

O DA GÜNDEME OTURMUŞTU

Snowden olayından sonra sevgilis Lindsay Mills de sessizliğe bürünmüştü.

sv.jpg

 

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.