1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘BU KEZ ÖLDÜRÜRÜM’
‘BU KEZ ÖLDÜRÜRÜM’

‘BU KEZ ÖLDÜRÜRÜM’

‘Bu kez öldürürüm’

A+A-

Gazimağusa’da,  kendisini polise şikayet eden eski sevgilisi S.S’ye “Şikayetini geri çek aksi taktirde seni öldürürüm” diyerek tehditte bulunduğu ileri sürülen Öner Yalçın Gazimağusa Adli Şube ekipleri tarafından tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Mahkemeye olguları aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, zanlının 28 Mayıs tarihinde,  kendisini polise şikayet eden Turunçlu’da sakin  S.S’yi “şikayetini geri çekmezsen seni öldürürüm” diyerek  tehdit ettiğini söyledi.

İşyerinin yakınlarında yakalandı

Öner Yalçın’ın, 29 Mayıs Perşembe günü S.S’nin çalıştığı işyerinin yakınlarında tespit edilerek tutuklandığını aktaran Ergüleç, zanlının aynı şahsa daha önce şiddet uyguladığını söyledi. Zanlının benzer davadan daha önce mahkumiyeti bulunduğunu söyleyen Ergüleç,  bu olgular ışığında Öner Yalçın’ın 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevine gönderilmesini talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 15 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının davaalrı görüşülünceye kadar 15 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.