1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Bu Özellik Çok Ses Getirecek
Bu Özellik Çok Ses Getirecek

Bu Özellik Çok Ses Getirecek

Bu Özellik Çok Ses Getirecek

A+A-

Whatalert nasıl kullanılır?
Whatsapp'ın yan uygulaması olan Whatalert'ın özellikleri neler? Whatalert nasıl kullanılır?İşte detaylar..Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a yeni yan uygulama geldi. Whatsapp'ın çevrimiçi olma dakikalarını arşivleyen Whatalert uygulaması kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Peki Whatalert uygulaması nasıl kullanılır?İşte detaylar..

Whatsapp ülke genelinde popülerliğini halen elden bırakmazken, yeni gelen uygulama whatalert ile ilişkileri daha da karmaşık hale getirecek gibi duruyor.

Daha önce benzer bir uygulama olan Whatsdog isimli eklenti, aynı işleve sahip olmasına karşın bir anda Google Play Store'dan uzaklaştırılması eklentiyi kullanan kişileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Piyasaya adeta Whatdogs'un boşluğunu doldurmak için çıkan Whatalert uygulaması, kişinin 24 saat, 1 hafta ve 1 aylık dilim içierisinde ne kadar süre online kaldığını, kaç kere girip çıktığını hatta bu online olmaların saatini bile gösteriyor. Ayrıca uygulama online olduktan ne kadar süre sonra offline olduğunuzu da arşivliyor.

Whatalert nasıl kullanılır?
Whatalert Uygulamasına girip, kişiler listenizden birini seçtikten sonra bilgileri ekranınızda göreceksiniz. Ayrıca seçtiğiniz kişi çevrimiçi olduğunda da uygulama size otomatik bildirim gönderiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.