1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU SABAH İTİBARİYLE ELEKTRİKLER KESİLMEYE BAŞLADI
BU SABAH İTİBARİYLE ELEKTRİKLER KESİLMEYE BAŞLADI

BU SABAH İTİBARİYLE ELEKTRİKLER KESİLMEYE BAŞLADI

Süresiz greve gdeceğini duyurdu.. Borcundan dolayı enerjisi kesilen yerlere yasal mevzuat dışında uygulama yapılması halinde süresiz greve gidilebileceği uyarısında bulunan

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası(El-Sen), uyarı alıp da elektrik borcunu ödemeyenlerin elektrik akımının kesilmeye başlandığını belirterek, borcundan dolayı elektrik akımı kesilenlere, yasal uygulama dışında bir müdahale durumunda süresiz greve gidileceği uyarısında bulundu.

EL-Sen Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Çağlayan Cesurer, “Bu güne kadar yapılan her türlü yazılı, sözlü ve taksit kolaylığına rağmen borcunu yapılandırmayan kamusal alan başta BRT, Belediyeler ve bugüne kadar kurum veznelerinin yolunu unutanların bu sabah itibarı ile elektrikleri kesilmeye başlanmıştır” dedi.

Borcundan dolayı enerjisi kesilen yerlere yasal mevzuat dışında uygulama yapılması halinde süresiz greve gidilebileceği uyarısında bulunan Cesurer, “Kısacası Ayşe ablaya uygulanan uygulama dışındaki girişime onay verilmeyeceği ve yapılacak müdahalenin süresiz grev nedeni olduğunu bir kez daha hatırlatırız” ifadesini kullandı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.